2017. 05. 02. - 08:37

Strandruha kisokos: mit hordjunk és mit ne a vízparton?

Strandruha kisokos: mit hordjunk és mit ne a vízparton?

Hamarosan itt a nagy nyaralások időszaka, és érdemes elgondolkodni, amikor csomagoljuk a bőröndöt, miben fogjuk a legjobban érezni magunkat, ha vízpartra megyünk. 

Sem az utcai, sem a sportruházat nem ideális arra, hogy felkapjuk a fürdőruhánk fölé, amikor jövünk-megyünk a Balaton parton vagy éppen valamelyik tenger, óceán fövenyén. Nem árt pár kimondottan oda illő darabot beszereznünk a strandpapucs és a naptej mellé.

Ha nagyon kevés időnk van arra, hogy összeválogassuk, mit viszünk magunkkal, akkor akár a neten is rendelhetünk csodásabbnál csodásabb darabokat - ha a “strand bombázója” címre hajtunk, adottak a feltételek!

Ajándékozzuk meg magunkat nyár elején egy szuper új bikinivel vagy fürdőruhával, hogy fesztelenül ugorjunk a medencébe, vagy feküdjünk ki a homokba. Nézzünk szét a többi strandöltözék közt is, hiszen este a parton étterembe is mehetünk, vagy egy strandpartin is kiköthetünk.

A laza vízparti pillanatok tökéletesen alkalmasak arra, hogy új ismeretségeket kössünk, vagy ahogy jön az este, belekeveredjünk a legjobb bulikba. Nincs fantasztikusabb, mint egy gyönyörű ruhában, a homokban levetett tűsarkúnkkal, a kedvenc italunkkal a kezünkben hallgatni a zenét - idén nyáron ezt próbáljuk ki!

Milyen öltözék illik a vízpartra?

Olyan könnyű viseletet válasszunk, amit könnyen fel tudunk kapni fürdőruhára, és amit értelemszerűen nem vállfán kell kivinnünk a strandra, azaz kellően laza, bírja az ide-oda pakolás viszontagságait.
A nyaralás nem támaszt olyan követelményeket, mint egy városi séta, vagy üzleti szituáció, a ruhánk fedetlenül hagyhatja a térdünket, vállunkat, hátunkat.

A tunika klasszikus nyári viselet, lezser és szellős. Hatalmas divat idén a horgolt anyag, valamint az etno, a hippi stílus, a növény minta, ami mind fantasztikusan mutat egy laza nyári ruhán - csodás darabok közül válogathatunk.

Hasonlóan szuper nyárias egy bő nadrág, de kimondottan a partra való viselet a klasszikus háromnegyedes capri nadrág is, ami kicsit visszaidézi a dolce vita időszakának báját.
Egy egyszerű top egy sorttal is lehet csinos, és ne aggódjunk az esetleges plusz kilókon: lebarnulva, pár nap strandolás után sokkal szexisebbnek fogjuk érezni magunkat.

A könnyű, kivágott ruhákhoz sportcipőbe is bújhatunk - az edzőcipő sosem fog kimenni a divatból -, bár ezekbe könnyen beleizzadhatunk, hiszen a legmelegebb hónapban még este sem megy húsz fok alá a hőmérséklet.

Egy szuper szandál kellemesebb viselet a forró napokon. A műanyag, műbőr lábbeliket kerüljük nyáron - ez alól a flipflop lehet kivétel -, akármilyen trendik, mert az izzadtságtól csúszkálni fogunk bennük, és garantáltan feltörik a lábunkat.

Végezetül, ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről: hihetetlenül izgalmas karkötők, fülbevalók, nyakláncok lelhetők fel idén, amelyekkel a legegyszerűbb ruhát is fel lehet dobni.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.