Divat - Szépség

Szeméttelepen készült Stella McCartney legújabb kampánya

Szeméttelepen készült Stella McCartney legújabb kampánya
A divatvilág mindig is szerette a különc dolgokat. Ilyet azonban talán még egy tervező sem tett, mint amit Stella. Legújabb kollekcióját ugyanis egy szemétlerakóban fotózta.

 

Stella McCartney Sir Paul McCartney és Linda McCartney második gyermeke. A sztárpár lánya mindössze 12 éves volt, amikor érdeklődni kezdett a divat iránt. Három évvel később már gyakornokként dolgozott. Vizsgakollekcióját 1995-ben mutatta be és olyan szupermodellek viselték a darabokat, mint Naomi Campbell vagy Kate Moss. Biztos volt a siker. Innentől kezdve Stella ismert divattervezőként folytatta tovább munkáját.
 
 
 Kivételes tehetség, aki a legtöbb designerrel ellentétben nem használ szőrmét és bőrt ruháihoz, ugyanis nagy állat- és környezetvédő. Ez pedig legújabb kollekciójának kampányában is megmutatkozik, melyben globális problémára szeretné felhívni a figyelmet. 
 
 
A fotók Kelet-Skócia egyik szeméttelepén készültek. Elsőre talán érdekes választásnak tűnik a helyszín, ugyanakkor nagyszerűek lettek a képek. A modellek elhagyott roncsok,  törmelékek és mindenféle hulladékok között pózolnak. Stella fontosnak tartja, hogy az emberek megértsék és foglalkozzanak a környezetszennyezéssel, hiszen ez egy igen komoly dolog, ráadásul ártalmas is, ami sokakat kicsit sem érdekel. A kollekció darabjai egyébként egytől egyig organikus anyagokból készültek.
 
 
Az biztos, hogy így még senki nem mutatott be divatkampányt! Neked, hogy tetszenek a képek?
 
 
 
 
N.O.
 
Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >