2017. 07. 23. - 13:20

Szeméttelepen készült Stella McCartney legújabb kampánya

Szeméttelepen készült Stella McCartney legújabb kampánya
A divatvilág mindig is szerette a különc dolgokat. Ilyet azonban talán még egy tervező sem tett, mint amit Stella. Legújabb kollekcióját ugyanis egy szemétlerakóban fotózta.

 

Stella McCartney Sir Paul McCartney és Linda McCartney második gyermeke. A sztárpár lánya mindössze 12 éves volt, amikor érdeklődni kezdett a divat iránt. Három évvel később már gyakornokként dolgozott. Vizsgakollekcióját 1995-ben mutatta be és olyan szupermodellek viselték a darabokat, mint Naomi Campbell vagy Kate Moss. Biztos volt a siker. Innentől kezdve Stella ismert divattervezőként folytatta tovább munkáját.
 
 
 Kivételes tehetség, aki a legtöbb designerrel ellentétben nem használ szőrmét és bőrt ruháihoz, ugyanis nagy állat- és környezetvédő. Ez pedig legújabb kollekciójának kampányában is megmutatkozik, melyben globális problémára szeretné felhívni a figyelmet. 
 
 
A fotók Kelet-Skócia egyik szeméttelepén készültek. Elsőre talán érdekes választásnak tűnik a helyszín, ugyanakkor nagyszerűek lettek a képek. A modellek elhagyott roncsok,  törmelékek és mindenféle hulladékok között pózolnak. Stella fontosnak tartja, hogy az emberek megértsék és foglalkozzanak a környezetszennyezéssel, hiszen ez egy igen komoly dolog, ráadásul ártalmas is, ami sokakat kicsit sem érdekel. A kollekció darabjai egyébként egytől egyig organikus anyagokból készültek.
 
 
Az biztos, hogy így még senki nem mutatott be divatkampányt! Neked, hogy tetszenek a képek?
 
 
 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.