2021. 02. 22. - 11:45

Szünetelni kényszerült Rihanna divatüzlete

Szünetelni kényszerült Rihanna divatüzlete

A népszerű énekesnő a jelek szerint kevésbé sikeres a divatiparban, mint a zenében. Rihanna és az LVMH úgy döntött, 2 évvel az indulás után megszünteti a sztár Fenty ruhaláncolatát.

Felfüggesztették Rihanna ruhamárkáját. A Diamonds sláger sikeres, 32 esztendős előadója 2019-ben nyitotta meg üzletláncát az LVMH-val társulva. Egy szép darab a Fenty fehérnemű-kínálatából
 
Két évre rá azonban közösen döntöttek úgy, hogy bezárják a boltokat, s inkább az énekesnő jövedelmező Fenty Beauty kozmetikumaira, illetve a Savage x Fenty fehérneműláncolatra összepontosítanak.
 
A wwm.com-nak nyilatkozva az LVMH azt mondta: jobb feltételeket várva felfüggesztik az európai székhelyű Fenty ruhaláncolat tevékenységét, s inkább a kozmetikára, a bőrápolásra és a fehérneműre összpontosító Fenty ökoszisztéma hosszú távú fejlesztésére koncentrálnak.
 
A döntésben valószínűleg az is szerepet játszhatott, hogy a Fenty ruhamárka a csúcskategóriás piacra lett szabva, míg a Fenty Beauty és a Savage x Fenty megfizethetőbb termékeket kínál.
 
A ruhamárka utolsó kollekcióját 2020 novemberében jelentette meg. Rihanna ekkor az ismert dizájnerrel, Amina Muaddival fogott össze - szemet gyönyörködtető magassarkú cipők piacra dobásához.
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.