2022. 08. 12. - 16:25

Tilda, a mintatervezésre szakosodott mesterséges intelligencia

Tilda, a mintatervezésre szakosodott mesterséges intelligencia

Ahogy a divatipar a jövőbe tart, a technológia átalakítja a ruhák tervezésének és létrehozásának módját. Az LG az élen jár az innovatív Tildával - egy virtuális emberi és mesterséges intelligenciával rendelkező, mintatervezésre szakosodott művész. 

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a divat jövője nem a papírra vázoló tervezőkről szól, hanem a mesterséges intelligencia (MI) segítségével ruhákat tervező számítógépekről? Az LG pontosan ezt mutatja be legújabb innovációjával, a Tildával, a világ első virtuális emberi és mesterséges intelligenciával rendelkező, mintatervezésre szakosodott művészével.
 
Nem a papír alapú tervezés jelenti a jövőt
 
Ez hihetetlen fejlődés a divatipar számára, mivel új lehetőségeket nyit a kreativitás és a fenntarthatóság előtt. A ruhákat tervező mesterséges intelligenciával mostantól olyan kollekciókat várhatunk, amelyek egyszerre stílusosak és funkcionálisak, valamint környezettudatosabbak.
 
A környezetileg fenntartható, divatos ruhadarabok gyors létrehozásának képessége mind a fogyasztók, mind a divattervezők számára előnyös lehet. A Tilda vezetésével úgy tűnik, hogy a csúcstechnológiás divat itt van, hogy maradjon.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.