2021. 02. 22. - 12:55

Top 5 szín, ami divatos lesz 2021 tavaszán!

Top 5 szín, ami divatos lesz 2021 tavaszán!

Választhatjuk a megnyugtató nyárias fehéret, de a narancssárgától a naplemente-rózsaszínig több olyan, élénk és varázslatos árnyalatot is viselhetünk idén tavasszal, amelyben jól érezzük magunkat!

Tekintettel a különös esztendőre (is), 2021 tavaszán a szinte ordítóan élénk színek az igazán divatosak. Pontosabban, a telített merész színek és a lágy pasztell párosítása - amely újszerű és felemelő érzést nyújt a divat szerelmeseinek. narancs_ruha_1
 
Természetesen, választhatjuk a kellemes, nyárias fehéret, amely a szemet is nyugtatja – a melegben egyébként igen előnyös viselet -, hiszen a nyári fehér semleges, bármikor bevethető és idén is menő.
 
Sokoldalú, ezért egy könnyed fehér ing, felső és alsó nem hiányozhat a gardróbból 2021 tavaszán és nyarán sem.
 
Ám ha merészebb árnyalatokra váltanánk, ebben az esztendőben bátran válogathatunk az alábbiakból is.
 
-Erős piros: a mikrotrendek sorából kiemelkedik a vörös, illetve az erőteljes piros – mely idén modern, elegáns és szemet gyönyörködtető formákban mutatkozik meg igazán.
 
narancs_ruha_03Sportos és ütős például David Koma, pöttyös és extravagáns Christian Siriano és utilitartista a Kenzo kollekciójában.
 
A pirosat párosíthatjuk semleges színű szandálokkal és kiegészítőkkel, hogy tompítsuk, úgymond emészthetővé tegyük az összhatást.
 
- Naplemente rózsaszín: a naplemente árnyalatai, különösen a rózsaszín, 2021-ben a legdivatosabbak közé tartoznak.
 
Isabel Marant például rengeteg, tetőtől-talpig rózsaszín ruha-összeállítást sorakoztatott fel a kifutón idén, ezért kétségeink sem lehetnek afelől, hogy ez az árnyalat a tavasz egyik nagy sikere lesz.
 
Az élénkebb rózsaszínek ráadásul tökéletesek a nyári, üdülőhelyeken szokásos viseletekhez, például fürdőruhákhoz, könnyű ruhákhoz és a hozzájuk illő szettekhez.
 
-Élénk narancs: Dion Lee, Marques 'Almeida és Christopher John Rogers tavaszi kollekciói mind igazodnak az FWRD-n felvonultatott élénk narancssárga színhez. Rebecca Brewer menedzser szerint ne féljünk viselni ezt a vibráló árnyalatot.narancs_ruha_000
 
A barna, a teveszőr árnyalat és a katonazöld például remekül illik hozzá.
 
Ha kissé tompítanánk a színt, egy kis rózsaszínnel is kombinálható. Nem mondhatni, hogy ez a legváratlanabb színkombináció, de azt sem, hogy nem az.
 
-Pasztellek, ha valami semlegesre vágyunk
 
Egy minimalista gardróbhoz is lehet élénkebb árnyalatokat párosítani: Lisa Aiken, a MODA Operandi divatigazgatója azt javasolja, vessük be a piszkos rózsaszínt és a vajsárgát.
 
Fotó: fwrd.com/csiriano – Instagram/Isabel Marant - Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.