2020. 12. 16. - 13:00

Top 7 kiegészítő, mely már most viselhető az ünnep alkalmából

Top 7 kiegészítő, mely már most viselhető az ünnep alkalmából

Valószínű, hogy 2020 ünnepi időszaka nem egyezik majd meg a megszokottal, ám ettől még készülhetünk rá a szokásos módon. Sőt – már elkezdhetünk ünnepi hangulatú kiegészítőket hordani.

Senki sem vonhatja kétségbe, hogy ez az év más, mint a többi – ugyanakkor, van, ami nem változik. Az ünnepekre a jelenlegi körülmények között is készül az ember, s az, hogy több időt töltünk otthon, még nem jelenti, hogy ne lehetne szórakoztató ez az időszak.karacsonyi_kiegeszitok_1
 
Gondoljunk csak a jó filmekre, egy kellemesen illatozó kakaóra, ünnepi fényekre és díszekre, sőt: ünnepélyes kiegészítőkre!
 
Az idei szezonban is el lehet már kezdeni viselni hangulatkeltésképpen a kiegészítőket, melyek meghozzák a „karácsonyi kedvet.”
 
De lássuk, melyek ezek.
 
Az ünnepi jellegű kiegészítők akkor is mókásak és hangulatosak, ha egy pizsamáról van szó, vagy egy télapós meleg zokniról. Ne késlekedjünk hát beszerezni, vagy viselni őket, ha már van ilyenünk otthon!
 
Legfőképpen pedig ne feledjük, hogy az aranyozott, ezüstözött, csillogó extrák ruházatunkon varázslatosan hozzásegítenek a hangulat fokozásához.
 
karacsonyi_kiegeszitok_2Az aranyozott és ezüstözött kiegészítők mellett érdemes egy játékos fülbevalót feltenni, melyről a mikulás vagy egy rénszarvas mosolyog - sapkánkra, ruhánkra csillogó kitűzőket rögzíthetünk, például apró csillagokat.
 
Kössünk a hajunkba hagyományos szalagot – nem szükséges élénkpirossal indítani, bármilyen színű megteszi! -, s akasszunk nyakunkba elegáns gyöngysort.
 
Mivel a hideg idő miatt egyébként is viselünk sapkát vagy fejpántot, érdemes feldobni ünnepi részletekkel - például pici brossal, gyönggyel!
 
Beltérben is viselhetünk azonban könnyebb textilből készült, hagyományos, fehér-piros-zöld kockás hajpántot, amelyet az alkalomból apró gyöngyök díszítenek.
 
Emellé idén ugyanolyan anyagból készült maszkot is választhatunk, a teljesség kedvéért.
 
Fotó: Instagram/Syla Official - Instagram/Kat Slootsky - Instagram/Clipsmeclips
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.