2021. 03. 17. - 14:20

Trend 2021 - Itt az ideje a buborékgyűrű beszerzésének!

Trend 2021 - Itt az ideje a buborékgyűrű beszerzésének!

A hírességek és az influenszerek, avagy befolyást gyakorló személyek körében egyre népszerűbb az első látásra gyerekesnek tűnő, de játékos és mosolyra fakasztó buborékgyűrű.

Hirtelen, egyik napról a másikra számos sztár és influenszer ujján feltűntek a játékos, színes, változatos buborékgyűrűk. Nagyon úgy tűnik, ez a legújabb trend. buborekgyuruk_02
 
Ha mi magunk is szeretjük a divatot és használjuk a közösségi oldalakat, szintén szembesülhetünk vele – s már el is kezdhetünk beszerezni hasonló darabokat!
 
A jelek szerint ugyanis ezek a színes, mutatós, bolondos kiegészítők most a legdivatosabbak.
 
Aranyos kiegészítők, amelyek ráadásul nem is kerülnek sokba, tekintve, hogy többségük műanyag.
 
A ’90-es évekre hajazó, nosztalgikus hangulatot teremtő buborékgyűrűk számos ruhánkkal kombinálhatók, hiszen rengeteg színben és mintával találhatunk belőlük.
 
buborekgyuruk_01Illesszük őket a holminkhoz, sőt, a körömlakkunk színéhez!
 
A buborékgyűrűket immár olyan sztárok ujján is megtaláljuk, mint Dua Lipa, Bella Hadid vagy Miley Cyrus.
 
Nincs is jobb bizonyíték arra, hogy a túlméretezett, fényesen csillogó kis kiegészítők 2021 egyik top trendjének számítanak!
 
Akár műanyag, akár zománc formában vásároljuk meg őket, viselhetjük őket külön kézen vagy akár többfajtát csak az egyiken. Egy biztos, érdemes begyűjteni belőlük néhányat az idei tavaszi és nyári szezonra!
 
Fotó: bailliecelene.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.