2016. 03. 21. - 18:58

Új igazgató a Diornál

Új igazgató a Diornál

Hosszú időn keresztül nem volt vezetője a luxusmárkának. Mostanra azonban úgy tűnik megtalálta méltó utódját a divatház.

Dior

Sokáig nem volt vezetője a divatháznak

Nem a Dior volt az egyetlen cég, amelynél igazgató csere volt. A Lanvintól például nemrég Alber Elbaz távozott, de felröppent e pletyka, hogy a Saint Laurent Paris vezetője is távozni kényszerül a közel jövőben. A Diornál azonban igen sokáig nem volt senki, ugyanis tavaly ősszel Raf Simons elhagyta az igazgatói széket, azóta pedig még senkit nem sikerült találni a helyére, egészen mostanáig.

Jonathan Saunders

Jonathan Saunders kerül a Dior élére

Friss hírek szerint Jonathan Saunders, skót tervező lesz a Dior ház kreatív vezetője, akinek nemrég megszűnt a saját márkája. Állítólag a népszerű designer és a divatház keményen dolgozik és tervezik a következő bemutatót, ami ha minden jól megy Londonban lesz. Jonathan egyébként még az egyetemen tanult textiltervezést. Azóta pedig jó pár neves cégnél megfordult, de a Dior biztos, hogy meghozza számára az igazi sikert.

 

 

képforrás:Dailymail.co.uk

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.