2022. 01. 21. - 16:26

Újra divat a punk stílus

Újra divat a punk stílus

Amikor az elegancia találkozik a punk stílussal - varázslatos dolgok történnek. Biztosítótűs, mintás kiegészítők. Ezek a megközelítések biztosítják, hogy megjelenésed az újévi trendek szerinti legyen, különösen, ha pezsgő, excentrikus személyiséggel rendelkezel.

A legjobb tervezők között, akik ennek az irányzatnak az egyediségére rávilágítottak, van a legendás Karl Lagerfeld lánya, Virginia Viard. Elmondta, hogy a glam és a különc öltözékek inspirálták, és akkor ötlött fel benne ez, amikor egy nap "egy punk hercegnőre gondolt, aki hajnalban kisétál a Le Palace-ból". Taftruhával, dús hajjal, tollakkal és ékszerekkel."
Virginia Viard kreatívigazgató azt szerette volna, hogy a ruhák a lehető legpazarabbak legyenek, ezért az egész kollekciót a punk elemekre és finom ékszerekre alapozta, az eleganciát és a kifinomultságot különc és merész bőr és kockás elemekkel ötvözte.
 
Kockás minta, szegecsek és kiegészítők extravagáns színekben
 
Ami a ruházatot és a ruházati kiegészítőket illeti - a 2022-es szezon néhány punk-hatású kombinációja a kockás és absztrakt minták, a sötét színek, a bőr- és farmerdzsekik, a női bokacipők árnyalatai és a klasszikus kockás nadrágok keveréke. Nem beszélhetünk a divatirányzatról anélkül, hogy ne említenénk a kockás mintát.
Ami a lábbeliket illeti, ha minden alkalmi vagy extravagáns avantgárd irányzat rajongója vagy, akkor az alacsony sarkú, vastag talpú csizmák, bokacsizmák és bakancsok a legjobbak számodra.
Légy óvatos - de viselj vaskos cipőt sportosan elegáns vagy grunge öltözékhez. De ha elegánsabb öltözékkel szeretnél lenyűgöző lenni, a cipőt elegánsabb ruhákkal és szoknyákkal is párosíthatod, amelyekkel városi hercegnővé válhatsz!
Az ilyen típusú öltözékhez ideális egy pár fehér platformszandál, mert kiegészíthető mind a teljesen fehér vagy teljesen fekete ruhákkal, mind a merész színekben pompázó öltözékekkel. A fehér cipőt viselheted sötét és világos dolgokkal kontrasztosan, valamint az évszaktól függően kissé színes palettával is. A fehér csizma azonban csak az elegáns és romantikus fiatal hölgyeknek fog tetszeni, akik kényelmesen akarják érezni magukat, de nem akarják feladni a vonzó és nőies nő képét. Nem mindenki tudja, hogyan viseljen ilyen igényes cipőt.

Újra divat a punk lábbeli 
 
Ez a trend még sokáig kitart - különösen a divatiparban. Most van a legjobb alkalom, hogy beszerezz egy pár alacsony talpú bokacsizmát vagy egy pár szegecses csizmát.
Idén a férfias motívumok a női ruházatban és lábbelikben nem újdonságok, de minden szezonban aktuálisak. Télen a haszoncsizmák állnak a középpontban, míg tavasszal és nyáron az oxfordi cipők, a loaferek, a klumpák és az alacsony sarkú szandálok a divatosak.
Ha nonkonformista megjelenésre vágysz, viselj boho-chic lenge inget valódi bőrből vagy textúrált bőrből készült szoknyával és egy pár chunky bakanccsal.
A fém elemekkel ellátott csizmák is keresettek. Legyen szó szegecsekről, különböző méretű láncokról, cipzárakról vagy csatokról, a fémelemek olyan trend, amellyel bármilyen ruhadarabot kitűntethetünk: kötött kardigán, kabátok, zakók, dzsekik, parkák, stb.
 
Válassz egy pár zöld bokacipőt a tökéletes military stílusú megjelenésért.
 
A zöldnek számos árnyalata van, amelyet a divatrajongók mindenhol szeretnek. Akár khaki, smaragdzöld, menta, lime, akvamarin, olajbogyó vagy pisztácia színről van szó, nem mindig könnyű a párosítás. Ehelyett más színekkel kombinálható, hogy a külső megjelenésed is hangsúlyos legyen.
Vegyük például a zöld-kék kombinációt. Mindkettő tökéletesen kiegészíti egymást. Így egy gyors, stílusos megjelenés létrehozásához viselj egy pár zöld női bokacipőt egy klasszikus, slim farmerrel. A farmer optikailag automatikusan karcsúsítja a lábadat: párosíthatod egy egyszerű fehér "Box logo" pólóval és egy bőrdzsekivel. Így minden figyelem a cipőre fog összpontosulni!
 
A zöld csizma tökéletesen illik a skót kockás mintához!
 
Ahogy a fenti sorokban is említettük, a zöld cipő tökéletesen passzol a kockás ruhához - különösen, ha ez utóbbi szintén tartalmaz zöld árnyalatokat. Az igazán punkos megjelenéshez válassz egyenes szabású kockás nadrágot és egy pár oxfordi cipőt. Egészítsd ki a megjelenést egy fekete kötött blúzzal, és máris készen állsz egy hétköznapi esti kiruccanásra a városba!
Végül is, bármilyen színt is választanál, a legfontosabb, hogy a ruhád összhangban legyen a legújabb trendekkel.
 
G.B.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.