2020. 11. 20. - 12:52

Visszajött a divatba a PVC-nadrág

Visszajött a divatba a PVC-nadrág

Készen állunk arra, hogy hosszú évek múltan újra magunkra öltsünk egy ilyen darabot? Nagyon úgy tűnik, hogy a PVC-nadrág a virágkorát éli.

Villan a comb, ragyog a szín – minden arra utal, hogy reneszánszát éli napjainkban a PVC anyagból készült, feszes nadrág.Kylie Jenner
 
A sztárok szerint is.
 
Hogy csak két „nagyágyút” említsünk, Kylie Jenner és Justin Bieber neje, a modell Hailey Bieber - egykor Baldwin - is ilyen alsóban feszít újabban.
 
Bár a kényelmes leggings és farmer nem véletlenül lett igen népszerű, úgy tűnik, a szoros és határozottan popsikiemelő PVC-nadrághoz ismét sokan kedvet kaptak.
 
Dacára annak, hogy nem a legkényelmesebb és legszellősebb viselet.
 
Igaz, ami igaz: a hölgyek nemcsak formásnak tűnnek bennük. Egy ilyen darab számos mutatós színben viselhető, ami csak még izgalmasabbá teszi az összhatást.
 
PVC-nadrág lilábanKylie Jenne például narancs árnyalatúban pózol a fotón, melyek kiposztolt magáról az Instagramra, míg Hailey Bieber a latex mélylila változat mellett döntött.
 
A PVC-nadrág kétségtelenül a ’80-as évek trendje, ám azt aligha lehet tagadni, hogy szuper szexi és nagyon merész.
 
Kim Kardashian West egyébként évek óta nagy rajongója ezeknek a ruhadaraboknak, PVC és latex egyaránt jöhet.
 
Manapság egyre többen követik a példáját a celebek világában, s várhatóan nem csak ott, hiszen Kim rengeteg hölgyre van hatással. Ahogyan féltestvére, Kylie Jenner, vagy a sikeres modell Hailey Bieber is... 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.