2021. 04. 21. - 13:10

Zebrától a márványig - Top 5 minta a tavaszi-nyári trendben

Zebrától a márványig - Top 5 minta a tavaszi-nyári trendben

Tekintve, hogy a téli időszak után amúgy is szívesen mutatjuk meg új ruháinkat, s nagy eséllyel tavasz végén-nyáron már több helyre is mehetünk, eljött az igaz figyelemfelkeltő darabok ideje.

Nagyon úgy tűnik, nem lesz hiány 2021 tavaszán és nyarán az igazán feltűnő ruhákból! A legújabb trend oka valószínűleg nemcsak a téli időszak utáni nyitás. mintadivat_3
 
Hanem az is, hogy a járvány-helyzet otthonainkba kényszerített bennünket – hamarosan viszont új, színes ruhadarabokban lazíthatunk a szabadban.  
 
Egy biztos, 5 féle minta uralja a legdivatosabb holmikat.
 
Megújultak a virágminták, a zebraminta lett az új semleges, s a „félresikerült festés” hatás még mindig menő. Nézzük meg ezeket közelebbről!
 
1.Zebra minta: évek óta létezik, de van benne valami klasszikus és időtlen sikk. Frissítsük ruha-összeállításainkat egy kis zebramintával – lehet az stílusos tavaszi csizma vagy karcsúsított ruha, megjelenésünket garantáltan feldobja.
 
mintadivat_12.Sakktábla-minta: lehet, hogy a Vezércsel című minisorozat hatása is, melyben a színésznő, Anya Taylor-Joy – meglehetősen stílusosan öltöző - sakkbajnokot alakított, egyre népszerűbbek az elmúlt hónapokban a sakkmintás holmik!
 
Ez a minta igencsak speciális, csupán két színből áll és valóban sakktáblára emlékeztet.
 
Könnyű nekünk valót találni és számos formában hordható, mintás sportcipőtől kezdve a kétrészes szatén szettig.
 
3.Márványminta: földhözragadtnak cseppet sem nevezhető mintáról van szó, bár valóban a márványra hasonlít. Bár párhuzamba állítható a félresikerült festés hatással, jóval sokoldalúbb.
 
Attól függően, mi a ruhadarab vagy a kiegészítő, a márványminta modern és nosztalgikus egyben. Vagyis, kiválóan passzolhat bővebb nadrághoz, de egy hát nélküli, kötött ruhához is. mintadivat_4
 
4.Félresikerült festés-hatás: ehhez a mintához kevés hasonlítható.
 
2021 tavaszán és nyarán nyugodtan viselhető feszesebb, pántos, vágott modell formájában, senki sem fog megszólni érte, sőt! Ráadásul még kényelmes is lesz.
 
5.Virágok: a ’60-as évekre emlékeztető hippis virágos minták reneszánszukat élik, némi modern hatással. A virágok az új változatokon nagyobbak a szokásosnál, színeik is hangsúlyosabbak.
 
Ha úgy érezzük, ez a minta túlságosan sok és szembetűnő a számunkra, párosítsuk őket visszafogott színekkel!
 
Fotók: Instagram/laurennapper, oliviaandalice, natashahmedx,kelseyrmizon
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.