2016. 04. 28. - 18:51

A világ legnagyobb fedett vidámparkja augusztusban nyit Dubai-ban

A világ legnagyobb fedett vidámparkja augusztusban nyit Dubai-ban

The IMG Worlds of Adventure néven nyit meg augusztus közepén Dubai-ban az a fedett vidámpark, amely a világ legnagyobb ilyen létesítménye lesz. A jegyértékesítés már megkezdődött.

Augusztus 15-ére minden készen áll majd ahhoz, hogy megnyissa kapuit a The IMG Worlds of Adventure, vagyis a világ legnagyobb fedett vidámparkja. Az attrakciók sokszínűsége a régióban egyedülálló szórakoztató központtá teszi a létesítményt, ami a turizmusnak is ad egy erős löketet.

Gigantikus fedett vidámpark nyílik hamarosan Dubai-ban

A vidámpark az év 365 napján nyitva lesz, és naponta akár 30.000 látogatót tud fogadni. Az üzemeltetők az első évben összesen 4,5 millió vendégre számítanak. Az 1 milliárd dolláros, azaz nagyjából 275 milliárd forintos beruházás készültsége jelenleg 96%-on áll, az augusztusi megnyitóra viszont a 12 termes Novo mozin kívül minden egység vendégfogadásra alkalmas állapotban lesz. De a mozi élményére vágyóknak sem kell sokat várni arra, hogy szenvedélyüknek hódoljanak, hiszen a tervek szerint még ebben az évben átadják majd a nézőknek.

A közel 140.000 négyzetméter alapterületű The IMG Worlds of Adventure összesen 20 izgalmas attrakciót kínál, és a Marvel, illetve a Cartoon Network népszerű figuráival is össze lehet futni, sőt, egy külön dinoszaurusz-szekció szintén helyet kap. Az autóval érkezők számára 4.500 parkolóhely áll rendelkezésre. Az egésznapos jegy ára felnőtteknek 300 dirham (kb. 22.500 forint), gyerekeknek 250 dirham (kb. 18.500 Ft) lesz, és április 25-től már meg is lehet vásárolni elővételben a belépőket.

Fotók: imgworlds.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.