2015. 09. 24. - 11:11

Az Al Habtoor City új szívként pumpálhat életet Dubai-ba

Az Al Habtoor City új szívként pumpálhat életet Dubai-ba

Dubai új többcélú, elképesztően nagyszabású beruházása 2015 végén fogadja első vendégeit. A létesítmény 15 perces körzetében ráadásul a legfontosabb látnivalók és célpontok találhatóak meg, így mind a lakosság, mind a turisták számára tökéletes helyszín.

Az Al Habtoor City három ötcsillagos Starwood szállodának, emellett három luxus lakótoronynak ad otthont. Az épületek elhelyezkedése kitűnő, ugyanis csak igen csekély távolságra vannak a város legfőbb idegenforgalmi célpontjaitól, így a Burj Khalifa, a Madinat Jumeirah, valamint Dubai nevesebb bevásárlóközpontjai, mint a Dubai Mall és a Mall of Emirates mindössze 10-15 perc alatt elérhetőek.

A létesítmény a Dubai-öbölhöz és Dubai vízi csatornájához is közel fekszik, a vízi taxik pedig a tervek szerint Al Habtoor City kikötőjében is megállnak majd. Számos nemzetközi iskola fog a gyermekek rendelkezésére állni, köztük az Emirates Nemzetközi Iskola, a Jumeirah Általános Iskola és a Safa iskola.

Az Al Habtoor City még ebben az évben megnyitja kapuit

A város pénzügyi központja, vagyis a Dubai International Financial Centre szintén karnyújtásnyira terül el az Al Habtoor City-től, csakúgy, mint a Dubai World Trade Centre üzleti bázis. Dubai két nemzetközi repülőtere is könnyen megközelíthető lesz.

Forrás és fotók: habtoor.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.