2012. 06. 20. - 15:35

Az Al Habtoor Group az Egyesült Arab Emírségek kosárlabda-szövetségének szponzora lett

Az Al Habtoor Group az Egyesült Arab Emírségek kosárlabda-szövetségének szponzora lett
Az Al Habtoor Group, Khalaf Al Habtoor cégcsoportja május végén jelentette be, hogy 2014-ig az Egyesült Arab Emírségek Kosárlabda-szövetségének szponzora lesz.
Május 28-án került sor az Al Habtoor Group és a nemzeti kosárlabda-szövetség közötti szponzori megállapodásának aláírására egy sajtótájékoztató keretében. A szerződést Mohammad Khalaf Al Habtoor, az Al Habtoor Group alelnöke és vezérigazgatója, valamint Ismail Abdallah Al Qarqawi, az Egyesült Arab Emírségek Kosárlabda-szövetségének elnöke kötötte meg. Az eseményen jelen voltak továbbá a szövetség vezetőségi tagjai, valamint az ország kosárlabda-csapatainak képviselői is. Mohammad Khalaf Al Habtoor úgy nyilatkozott: az egyezség megkötése azt bizonyítja, hogy az Al Habtoor Group elkötelezett a sport iránt, és igyekszik támogatni a különböző sporteseményeket és az Emírségek fiatal tehetségeit.

Az Emírségek kosárlabda-szövetségének szponzora lett az Al Habtoor Group.

Az Al Habtoor Group és az Egyesült Arab Emírségek Kosárlabda-szövetsége 2014-ig tartó szponzori megállapodást kötött

Ismail Abdallah Al Qarqawi köszönetét fejezte ki a támogatással kapcsolatban az Al Habtoor Group-nak és annak elnökének, Khalaf Al Habtoor-nak. A szponzori megállapodás a következő két szezonra, vagyis 2012-2013, illetve 2013-2014-re szól, és lefedi az egyesület összes tevékenységét, beleértve a találkozókat, a versenyeket és a csapatok általános költségeit is. Az Emírségek kosárlabda-bajnokságát a támogatás viszonzásaként a szervezet League Championship-ről átnevezte "Al Habtoor Basketball League"-nek, vagyis Al Habtoor Kosárlabda Ligának.

Fotók: habtoor.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.