2016. 01. 20. - 19:19

Egyiptomi nagyberuházásra készül az Al Habtoor Group

Egyiptomi nagyberuházásra készül az Al Habtoor Group

Egyiptom fővárosában, Kairóban tervez megvalósítani nagyszabású fejlesztést a dubai-i bázisú Al Habtoor Group, melyről maga a vállalat elnöke, Khalaf Ahmad Al Habtoor árult el részleteket egy január eleji televíziós interjúban.

Exkluzív interjút adott az Al Arabiya hírtelevízió számára Khalaf Ahmad Al Habtoor nemrég, melynek témája egy potenciális kairói nagyberuházás, az Al Habtoor City Cairo volt. Nem véletlen a névválasztás, hiszen a projekt éppen a Dubai-ban épülő gigakomplexum, az Al Habtoor City mintájára épülne. Összesen több mint 800.000 négyzetméternyi terület beépítéséről szólnak a tervek, amely három luxusszálloda, három sokemeletes lakótorony, hat középmagas lakóépület, 204 luxusvilla, továbbá művészeti intézmények, egy iskola, egy bevásárló komplexum, két lovaspóló-pálya, valamint egy golfpálya részére adna otthont. Az említett bevásárlócentrum 290.000 négyzetméternyi beltéri üzlethelyiséget jelent, benne világmárkák képviselőivel, éttermekkel, kávézókkal és más szórakoztató-, illetve vendéglátóhelyekkel.

Kairóban tervez beruházást az Al Habtoor Group

A beruházással kapcsolatban Khalaf Ahmad Al Habtoor elmondta: egy vibráló közösségi tér jönne létre a város szívében, ami egyfajta mérföldkő is lehet Kairó számára, emellett munkahelyeket teremtene, és új lendületet adna a város gazdaságának. Az üzletember hozzátette, hogy már évek óta vizsgálták a lehetőségeket, és most úgy érzi, Egyiptom készen áll egy ilyen komoly fejlesztésre.

Cikk és fotó: habtoor.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.