2015. 06. 18. - 12:10

Khalaf Ahmad Al Habtoor a szlovák köztársasági elnökkel találkozott

Khalaf Ahmad Al Habtoor a szlovák köztársasági elnökkel találkozott

Az Al Habtoor Group elnöke, Khalaf Ahmad Al Habtoor június első hétvégéjén Szlovákia köztársasági elnökével, Andrej Kiska-val folytatott megbeszélést Poprádon.

Khalaf Ahmad Al Habtoor Andrej Kiska meghívására utazott Szlovákiába, ahol a köztársasági elnök szülővárosában, a Pozsonytól 300 kilométerre lévő Poprádon, a saját szállodájában fogadta őt. A megbeszélést követően az Al Habtoor Group elnöke elmondta: nagy öröm volt számára, hogy találkozhatott Kiska elnökkel. "Megadatott a lehetőség, hogy lássam néhány gyönyörű vidékét Szlovákiának, egyúttal a lehetséges együttműködésekről és több üzleti tervről is megbeszéléseket folytattunk." Hozzátette, hogy már készíti a terveket Kiska elnök dubai-i látogatására, hiszen ő nagy rajongója az Egyesült Arab Emírségeknek, és több alkalommal járt is ott.

Andrej Kiska szlovák köztársasági elnök és Khalaf Ahmad Al Habtoor

Andrej Kiska arra kérte Khalaf Ahmad Al Habtoor-t, hogy fontolja meg szlovák szakemberek foglalkoztatását az Al Habtoor Group vállalatainál. A cégóriás elnöke biztosította szlovák partnerét arról, hogy a jó szakértelemmel bíró munkaerő számára mindig van hely, hiszen folyamatos és gyors bővülés jellemző, különösen a vendéglátási ágazatban. Jelenleg is több nagy beruházás fut az Al Habtoor Group égisze alatt, beleértve három ötcsillagos szállodát és három lakótornyot.

Forrás és fotók: habtoor.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.