2016. 03. 15. - 18:46

Khalaf Ahmad Al Habtoor az EAE új magyarországi nagykövetével találkozott

Khalaf Ahmad Al Habtoor az EAE új magyarországi nagykövetével találkozott

Az Al Habtoor Group elnöke, Khalaf Ahmad Al Habtoor első ízben ült le megbeszélésre Osama Naffával, az Egyesült Arab Emírségek új magyarországi nagykövetével.

Március 3-án tartotta első találkozóját Khalaf Ahmad Al Habtoor és Osama Naffa. Az Egyesült Arab Emírségek frissen kinevezett magyarországi nagykövete arról tájékoztatta az Al Habtoor Group elnökét, hogy a magyar kormány kitüntetést szeretne átadni az üzletembernek Budapesten, méghozzá az augusztus 20-i ünnepségek keretében. Al Habtoor válaszában úgy fogalmazott: megtiszteltetésnek tartja a kormány elismerését, és Magyarországot egy gyönyörű országként jellemezte, benne rengeteg lehetőséggel és hihetetlenül barátságos emberekkel.


Osama Naffa, az EAE magyarországi nagykövete és Khalaf Ahmad Al Habtoor, az Al Habtoor Group elnöke

Khalaf Ahmad Al Habtoor az Emírségek legnagyobb magyarországi befektetője, még az Emirates légitársaságot is megelőzi. Az üzleti és befektetési lehetőségekkel kapcsolatban elmondta, hogy az Egyesült Arab Emírségeknél nincs jobb befektetői ország, hiszen a minőségi ötleteket itt tárt karokkal fogadják. Az Al Habtoor Group első embere egyébként két ötcsillagos budapesti luxusszálloda tulajdonosa: az egyik az InterContinental Budapest, a másik pedig a Ritz-Carlton.

A jordániai születésű Osama Naffa számára nem ismeretlen vidék Magyarország, hiszen korábban már dolgozott a Magyar Kereskedőházzal együtt. Ez a szervezet azért alakult meg, hogy új piacokhoz, új üzleti lehetőségekhez segítse a magyar vállalkozásokat.

Forrás és fotók: habtoor.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.