2015. 11. 25. - 19:36

Khalaf Ahmad Al Habtoor-t ismét kitüntette a Vörös Félhold segélyszervezet

Khalaf Ahmad Al Habtoor-t ismét kitüntette a Vörös Félhold segélyszervezet

A tavalyi évhez hasonlóan idén is elismerésben részesítette Khalaf Ahmad Al Habtoor-t az Egyesült Arab Emírségekben működő Vörös Félhold segélyszervezet, ezzel hálálva meg az üzletember folyamatos és nagylelkű támogatását.

A Vörös Félhold segélyszervezet vezetősége, tisztségviselői és önkéntesei együtt jelentek meg azon a privát eseményen, amelyet Khalaf Ahmad Al Habtoor tiszteletére tartottak november közepén Dubai-ban. Az Al Habtoor Group elnöke a "Becsület pajzsának" nevezett kitüntetést vehette át, amivel a hosszú évek óta tartó humanitárius munkáját, nagylelkű adományait és töretlen támogatását hálálták meg. A Vörös Félhold igazgatója szerint Al Habtoor az irgalmasság és adakozás mintapéldája, hiszen a szervezet a hozzájárulások oroszlánrészét tőle kapja. Ez mára összességében meghaladta a 100 millió dirhamot, amely több mint 8 milliárd forintnak felel meg.


Mohammad Al Zarooni és Khalaf Ahmad Al Habtoor

Az adományok felhasználásából Mohammad Al Zarooni néhány példát is említett. Palesztinában tavaly 100 járművet vásároltak a szolgáltatási szektor részére, sőt, a szíriai emberek segítésére 10 millió dirhamos kampányt indítottak.

Al Zarooni emellett egy történetet is megosztott. Ez arról szólt, hogy Khalaf Ahmad Al Habtoor egyszer látott egy televízióműsorban két szír lányt, akik akkor sérültek meg, mikor a házukat lebombázták. Az üzletember ekkor felajánlotta, hogy fizeti az orvosi kezeléseiket, így ez újabb példa Al Habtoor nagylelkűségére.

Forrás: habtoor.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.