2015. 09. 24. - 11:14

Khalaf Ahmad Al Habtoor újabb rangos kitüntetést kapott

Khalaf Ahmad Al Habtoor újabb rangos kitüntetést kapott

Az arab világ legjobb turisztikai befektetőjének járó elismerésben részesítette Khalah Ahmad Al Habtoor-t az Abu Dhabi-i székhelyű Arab Központ a Turisztikai Médiáért szervezet.

Maszkatban, Omán fővárosában került sor augusztus 31-én arra az eseményre, melynek keretében az Al Habtoor Group elnöke elismerésben részesült az Arab Központ a Turisztikai Médiáért szervezet által. Khalaf Ahmad Al Habtoor-t az "Arab Világ Legjobb Turisztikai Befektetője" címmel tüntették ki, megbecsülvén a nagyszabású turisztikai beruházásokat, amelyeket a cége folyamatosan végez. A díjat Sultan Al Habtoor, az Al Habtoor Motors elnöke vette át az üzletember nevében.

Khalah Ahmad Al Habtoor elmondta, hogy nagy megtiszteltetés számára ez a kitüntetés. A beruházások, amelyeket Dubai-ban tesz, a hazája iránti elkötelezettséget mutatják, hiszen ez az a hely, ahol növekedés van - tette hozzá.


Turisztikai elismerést kapott Khalaf Ahmad Al Habtoor

Al Habtoor jelenleg négy dubai szállodának a tulajdonosa, és jelenleg is folyamatban van egy mérföldkőnek számító projektje, az Al Habtoor City, mely egy pezsgő "város a városban" létesítmény lesz rengeteg turisztikai attrakcióval és látványossággal.

Az Arab Központ a Turisztikai Médiáért szervezet 2007-ben alakul Kairóban arab médiavezetők által, céljuk pedig a környék turizmusának fellendítése, valamint a látványosságok bővítése és ezek bemutatása. A kitüntetések odaítéléséről tudósok, turizmus szakértők és újságírók döntenek.

Forrás és fotók: habtoor.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.