2017. 08. 08. - 13:08

Kínai befektetés Dubajban

Kínai befektetés Dubajban

A dubaji székhelyű Careem bejelentette, hogy a világ egyik vezető közlekedési mobilalkalmazását üzemeltető cégével, a kínai Didi Chuxinggal stratégiai partnerséget kötött.

A Careem vezérigazgatója, Mudassir Sheikha hangsúlyozta, hogy a befektetés megerősíti a cég pozícióját a piacon, és stratégiai együttműködés alakul ki a világ két leggyorsabban fejlődő közlekedési mobilalkalmazását üzemeltető cége között. "A régión belüli pozíció megerősítése érdekében mindig is úttörő szerepet töltöttünk be az innovatív megoldások kifejlesztésében" - fogalmazott.

 

A dubaji Careem és kínai Didi Chuxing stratégiai partnerségre lépett

A világ két leggyorsabban fejlődő közlekedési mobilalkalmazását üzemeltető cége stratégiai együttműködési megállapodást kötött

 

Az Uber visszaszorítása után a Didi Chuxing 400 városban több mint 400 millió ember számára biztosít taxi- és személyszállítási szolgáltatást. A Careemmel való együttműködésük az első közel-keleti partnerségük, amely elősegíti a globális terjeszkedésüket. A Careem Dubajban igénybevehető sofőrszolgálat mobilalkalmazás segítségével.

 

/T.D.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.