2016. 01. 27. - 19:22

Luxuslétesítménnyel bővül Dubai ikonikus épülete, a Burj Al Arab

Luxuslétesítménnyel bővül Dubai ikonikus épülete, a Burj Al Arab

North Deck néven egy tízezer négyzetméteres mesterséges félszigetet kap hamarosan Dubai vitorlaformájú szállodája, a Burj Al Arab. Az új létesítmény a luxus szolgálatába áll majd.

Száz méterre a partvonaltól, a Burj Al Arab szálloda szomszédságában fog elhelyezkedni az a mesterséges félsziget, amely a North Deck nevet kapja. A tízezer négyzetméteres alapterület magába foglal 32 pihenőházat, 400 napozóágyat, egy 612 négyzetméteres édesvízű és egy 828 négyzetméteres sósvízű medencét, valamint egy éttermet és egy bárt is. Az exkluzív élmények biztosításán túl a North Deck-nek Dubai új különleges látványosságaként minden bizonnyal turizmusösztönző hatása is lesz.

Dubai új különleges és látványos eleme lesz a North Deck

Az acélból készült, nagyjából 5.000 tonna súlyú létesítmény további érdekessége, hogy nem helyben, hanem Európában készítik el. Egész pontosan egy finn cég, az ADMARES áll a kivitelezés mögött, melynek tengeralattjárók és jachtok építése tartozik a fő profiljába. A szerkezet jelenleg úton van Dubai felé az óceánon, érkezése február környékén várható, ahol darukkal emelik majd be elemenként a helyére. Vendégek valamikor a második negyedévben vehetik majd birtokba.

Forrás és fotó: jumeirah.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.