2017. 08. 28. - 11:57

Mesterséges szigetcsoport épül Dubaiban

Mesterséges szigetcsoport épül Dubaiban

A dubai-i tengerparton mesterséges szigeteket épülnek, az új városrész három részből áll majd össze: a Skydive Dubaihoz, a Dubai Marine Clubhoz és a Logo Islandhez tömegközlekedési útvonalat is kialakítanak.

 

Az új városrész világszínvonalú innovációt, kultúrát és luxust kínál majd, valamint helyet ad majd a Közel-Kelet legnagyobb yacht kikötőjének is. A négy év alatt elkészülő mesterséges szigeteken a Dubai Marina Mallnál kilencszer nagyobb bevásároló központot, irodákat, éttermeket, szállodákat és családi házakat is kialakít a Meraas.

 

20 millió négyzetméteres új városrész épül Dubaiban

 

A legnagyobb látványosság mindazonáltal a Dubai Lighthouse lesz, a 135 méter magas luxus hotel homlokzatát fényshow és vetítések töltik majd be. A szigeteket autósok, gyalogosok és biciklisek számára kialakított hidakkal, valamint monorail metróval lehet majd elérni, továbbá vízibusz megállót és helikopter leszállót is kialakítanak.

 

/T.D.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.