2015. 05. 28. - 20:10

Ritz-Carltonkét születik újjá az Al Habtoor Group-hoz tartozó budapesti Le Méridien szálloda

Ritz-Carltonkét születik újjá az Al Habtoor Group-hoz tartozó budapesti Le Méridien szálloda

Első szállodáját nyitja meg Magyarországon a Ritz-Carlton luxusszálloda-lánc, miután együttműködési megállapodást írt alá a jelenlegi tulajdonossal, vagyis a dubai-i székhelyű Al Habtoor Group-pal. Az épület a felújítás befejeztével várhatóan a jövő héttől fogad majd vendégeket.

Az arab turisztikai vásár idei rendezvényén jelentette be az Al Habtoor Group és a Ritz-Carlton Hotel Company, hogy május 4-én együttműködési megállapodást kötöttek egymással. Ennek eredményeként az Al Habtoor Group tulajdonában lévő budapesti Le Méridien szálloda Ritz-Carltonná alakul, így a luxusszállodáival világhírnevet szerző lánc első tagja nyílik meg a magyar fővárosban.

Az Erzsébet-téren álló, a Szent István Bazilika szomszédságában álló hotel 192 szobát számlál. Jelenleg felújítás alatt áll, a munkálatokkal pedig várhatóan 2016 elején végeznek, így az idáig is pazar ingatlan egy új luxuscélponttá válik a turisták számára.


2016-ban nyitja meg kapuit az ország első Ritz-Carlton szállodája 

Mohammed Al Habtoor, az Al Habtoor Group alelnöke és vezérigazgatója szerint az új szálloda világszínvonalú luxust és vendéglátást fog képviselni. Ahogy fogalmazott: nagy örömöt jelent a vállalat számára, hogy partnerségre léphetett a Ritz-Carltonnal, és egy ilyen egyedülállóan gyönyörű épülettel bővíthetik a szállodák portfólióját.

A Ritz-Carlton jelenleg 88 szállodát üzemeltet szerte a világon, köztük Amerikában, Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában és a Karib-térségben. Mindemellett több mint 30 projektje van folyamatban, amelybe hotelek és lakóépületek is tartoznak.

Forrás és fotók: habtoor.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.