2015. 07. 29. - 12:29

Új munkahelyek ezreit teremti majd meg az Al Habtoor City Dubai-ban

Új munkahelyek ezreit teremti majd meg az Al Habtoor City Dubai-ban

A világ valaha volt egyik legnagyobb lakossági és vendéglátóipari beruházása, nevezetesen az Al Habtoor City tart kivitelezés alatt Dubai-ban, ami a jövőben ezreknek adhat majd munkát.

Az Al Habtoor City nevű gigaprojekt már most, az építési fázisban is rengeteg embernek ad munkát, elkészülése után pedig több ezer új álláshelyet teremthet. Az Al Habtoor Group, vagyis a projekt mögött álló csoport belföldön és külföldön egyaránt toborozzák a munkaerőt, hogy a különböző nemzetiségek szakemberei együtt tudják a képességeiket a fejlődés céljára fordítani.

A cégóriás vezére, Khalaf Ahmad Al Habtoor várhatóan még idén megnyitja az Al Habtoor City kapuit. Elmondása szerint az ezrével szorgoskodó dolgozók miatt pezsegni fog a hely az aktivitástól. "Lesz munkahelye a recepcióstól kezdve a vezérigazgatón át a vízi edzőig és a művészekig mindenkinek, hiszen a lehetőségek meglehetősen változatos kombinációt képviselnek" - mondta az elnök, hozzátéve, hogy legalább 125 országból várnak dolgozókat.

Khalaf Ahmad Al Habtoor
Khalaf Ahmad Al Habtoor, az Al Habtoor Group elnöke, az Al Habtoor City megálmodója

Minimum 150 alkalmazottal számol a Dragone, a világ egyik vezető kulturális és kreatív vállalkozása, akik az Al Habtoor City-ben felépülő vízi színház színvonalának folyamatos emeléséért felelnek. Köztük lesznek művészek, háttérmunkások és menedzserek is.

Az Al Habtoor City jelenleg 5000 építőmunkást foglalkoztat. Átadás után többek között éttermi dolgozókat, kikötői munkásokat, árusokat és biztonsági embereket is várnak.

Forrás és fotók: habtoor.com

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.