2019. 10. 31. - 08:40

Továbbra is népszerűek a plasztikai beavatkozások

 Továbbra is népszerűek a plasztikai beavatkozások
Évről évre nő a plasztikai beavatkozások iránti igény világszerte és itthon is. Ennek fő okai a társadalmi elfogadottság növekedése, az egyre biztonságosabb és kockázatmentesebb módszerek illetve a jövedelmek emelkedése lehet.
Az elmúlt öt évben az intimplasztikai beavatkozások száma növekedett a legnagyobb mértékben.  A női nemi szervet érintő intiplasztikai műtétek Angliában különösen a fiatal nők körében népszerűek. Évente mintegy 1150 nő dönt úgy, korrigáltatja a szeméremajkait - írta a Daily Mail. A beavatkozás nem csak esztétikai okokból lehet indokolt. A kelleténél nagyobb kisajkak miatt olykor fájdalmassá válhat a sportolás, sőt még az ülés is. 
 
 
Többféle okból is kellemetlenséget okozhat egy nőnek, ha nincs megelégedve a testével. 
 
 
Ha egy nő elégedetlen a nemi szervével, akkor visszahúzódóbbá, szemérmesebbé válhat. Ennek következtében teljesen elutasító lehet az intim együttléteket illetően, megfosztva ezzel önmagát és a kedvesét is az intim örömöktől. Az intimplasztikai beavatkozásoknak köszönhetően megnőhet az önbizalom és örömteli lehet a szerelmi élet
 
 
Mikor érdemes kisajak plasztikát végeztetni? 
 
 
Ha bárkit zavarnak a túlérő, csúnya kisajkai, nem tud rendesen tisztálkodni, szeretkezni, öltözködni, sportolni emiatt, ha túlzott a szeméremajkak mérete, zavaró a formája, kinézete, könnyen megszabadulhat ettől! Sérült, vagy deformált a kisajak? VAN JÓ MEGOLDÁS: Kisajak plasztika-intim plasztika! Nagy szeméremajak, túlérő kisajak, megnagyobbodott bőrcsuklya, csúnya nagyajkak – esztétikussá tehető, teljes biztonsággal, természetes eredménnyel. A kisajak műtétekre jellemző, hogy általában helyi érzéstelenítésben, kevés kellemetlenséggel járó, nem fájdalmas, nem megterhelő, ambuláns műtét, amely gyors gyógyulással jár!
 
 
A női intimplasztikai során az egyéni adottságoktól és a kívánt eredménytől függően elvégezhető a kisajkak kisebbítése, asszimetriájának helyreállítása, a nagyajkak zsírleszívással vagy éppen sajátzsír feltöltéssel való formálása és a csuklyaplasztikája is.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.