Egészség hírek

Fogászati és esztétikai-szépészeti kezelések egy helyen

Fogászati és esztétikai-szépészeti kezelések egy helyen

A Dentium Implant Center egyszerre nyújt fogászati és esztétikai-szépészeti kezeléseket egy helyen, profi orvosgárda közreműködésével. Testünk rendkívül komplex rendszert alkot, erre a komplexitásra törekszünk mi is kezeléseink és beavatkozásaink során.

Szakorvosaink törekednek a legújabb beavatkozások és a legmodernebb technikák elsajátítására, ezért rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken és számos nemzetközi tapasztalatot szereznek. Pácienseink pozitív tapasztalatai és a számos híresség kezelése visszajelzést ad beavatkozásaink kiemelkedő minőségéről.

Fogászatunkon mind esztétikai, mind szájsebészeti kezelések elérhetőek a páciensek számára. Az egészséges, esztétikus fogsor kiemelkedő jelentőségű megjelenésünk szempontjából, egy szép mosoly önbizalmat, kisugárzást ad viselőjének. Rendelőnkben a fogfehérítés és fogkőeltávolítás mellett olyan műanyag és kerámia fogtöméseket alkalmazunk, amelyek szinte észrevehetetlenek a természetes fogakon.

Fogászatunk a Dentium Fog Implantátum rendszer egyedüli magyarországi forgalmazója, mert hiszünk a minőségi és a hosszantartó fog implantátum hatásában. Rendelőnkben a fémmentes fogpótlás hívei vagyunk, mert az új, modern technológiák természetesebb és esztétikusabb hatást váltanak ki.

Dentium Implant Center
Plasztikai beavatkozások a legmodernebb környezetben - Dentium Implant Center

Az egészséges és szépen ívelt fogsor nem mindenkinek adatik meg, de egy kis korrigálással szép eredményeket lehet elérni. Rendelőnkben fogszabályozást is végzünk, előzetes konzultációt követően megtaláljuk a páciens számára legoptimálisabb fogszabályozási módszert, még a legnagyobb kihívást jelentő fogsorok esetében is.

A Dentium Implant Centerben szájsebészeti kezeléseket is végzünk, legyen szó a megmenthetetlen fogak eltávolításáról, a fogak megtartó kezeléséről sebészeti módszerekkel, vagy éppen bölcsességfogak kihúzásáról. Az érzéstelenítés az a rész, amitől a páciensek a leginkább félni szoktak, de fogászatunkon erre is találtunk egy kevésbé kellemetlen módszert: automata fecskendőnk sokkal vékonyabb tűvel van ellátva és az adagoló fokozatosan juttatja be az érzéstelenítőt a páciens szervezetébe, ezzel fájdalommentes érzéstelenítést biztosítva.

A Dentium Implant Centerben a legmodernebb környezetben végzünk plasztikai beavatkozásokat. A sebészeti beavatkozások célja, hogy a páciens elégedett legyen teste vagy arca nem kedvelt, kevésbé szépnek tartott területével. Leggyakoribb beavatkozásaink között szerepel a mellplasztika, a botox, a zsírleszívás, az orr- és arcplasztika. Minden egyes szépészeti beavatkozást szakorvosi konzultáció előz meg, amelyen plasztikai sebészeink meghallgatják a páciens igényeit, elvárásait, megtervezik a beavatkozás menetét, ismertetik az esetleges kockázatokat. Egy ilyen konzultáción a páciens bátran kérdezhet, megoszthatja kétségeit, vágyait sebészeinkkel, hogy végül teljesen elégedetten távozhasson rendelőnkből.

Dentium Implant Center - páciensbarát környezet
Fogászati és esztétikai beavatkozások, szájsebészeti kezelések a belváros szívében

Az arcplasztikai beavatkozás során plasztikai sebészeink segítenek helyreállítani a stresszes életmód és az öregedés miatt kialakult ráncokat, valamint visszaállítják az arc feszességét. Az orrplasztikai beavatkozás során mind a genetika miatt, mind baleset miatt deformálódott, nem tökéletes orron végeznek beavatkozást. Nem csupán esztétikailag állítják helyre az orrot, de akár az állandó légzési problémákat és orrdugulást okozó orrsövényferdülést is kezelik. Rendelőnkben lehetőség van mellplasztikai beavatkozásra is, ami segít a mell feszességének és tökéletes szimmetriájának helyreállításában. A nagy népszerűségnek örvendő zsírleszívás a helyi zsírfelesleg eltávolítására alkalmas, mellyel tartós eredményeket érhetünk el a zsírsejtek számának csökkentésével.  

A Dentium a sebészeti és fogászati beavatkozások mellett az arc kozmetikai kezelését is végzi. Kozmetikánk a legkorszerűbb eszközökkel és termékekkel dolgozik, melyek segítenek a bőr fiatalon tartásában, vitaminokkal való ellátásában és relaxálásában. Népszerű szolgáltatásaink közé tartozik az egyedi bőrdiagnosztikai elemzés, mellyel megállapíthatjuk a bőr szemmel nem látható problémáit és ennek köszönhetően személyre szabottan kezelhetjük az arcot. A bőrtípusnak megfelelő készítmények feltérképezése elsődleges feladat a bőrápolásban, hiszen sokkal többet árthatunk egy bőrtípusunkhoz nem igazodó arckrémmel.

Q10 Nanocare kozmetikai kezelésünk alapanyagai kozmetikai Oscar díjat értek el, mi pedig elsődlegesnek tartjuk, hogy olyan termékeket használjunk, amelyek kiemelkedő minőséget nyújtanak vendégeink számára.

Fogászati és esztétikai beavatkozásainkat a leghozzáértőbb orvosgárda végzi, a Dentium Implant Center páciensbarát kezeléseket nyújt. További információkról rendelőnk honlapján tájékozódhat: http://www.dentiumimplantcenter.hu/.

 

Dr. Ali Dehghani
implantológus, fogorvos, szájsebész

Taylor Swift félti kapcsolatát

Taylor Swift félti kapcsolatát

Nagyon boldog az énekesnő legújabb szerelmével, azonban gondosan ügyel arra, hogy a nyilvánosság ne tudjon szinte semmit meg magánéletéről.   
Nehezen tűnik el a narancsbőr

Nehezen tűnik el a narancsbőr

Szinte minden nő életét megkeseríti ez a bőrhiba. Attól ugyanis, hogy valaki lefogyott, nem jelent azt, hogy eltűnt a narancsbőr. Vajon mit lehet tenni?  
A valóságot mutatja Kulcsár Edina

A valóságot mutatja Kulcsár Edina

Noha napjainkban a plasztikai beavatkozások és a mindennapos smink teljesen elfogadottá vált és népszerű is, a magyar szépség mégsem mutat hamis képet a követői...
Sajtfesztivál Budapesten

Sajtfesztivál Budapesten

Igazi ínyencségekkel várják a gasztronómia szerelmeseit a rendezvényen, ahol több 300 különleges sajtot mutatnak be.   
Már nem titkolózik Lionel Richie lánya

Már nem titkolózik Lionel Richie lánya

A közelmúltban ment híre, hogy Sofia Richie és a 34 esztendős Scott Disick randevúzik egymással. Valószínű, hogy a legendás papa nem örül a dolognak, hiszen lán...
Erre kell ügyelni az őszi séta közben

Erre kell ügyelni az őszi séta közben

Az új évszak beköszöntével egyre hidegebb van oda kint, ez pedig a kutyákra is hatással van. Éppen ezért érdemes oda figyelni néhány dologra.   
Letette az alkoholt Ed Sheeran

Letette az alkoholt Ed Sheeran

Nem iszik szeszes italt a népszerű zenész biciklibalesete óta – Ed Sheeran szeretné, ha mielőbb felgyógyulna, ezt azonban lassítaná az alkoholfogyasztás.
Ezt csinálják a férfiak szakítás után

Ezt csinálják a férfiak szakítás után

Egy kapcsolat vége mindenkit megvisel, még a pasikat is, noha sokszor nem ezt mutatják.   
Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit...
Készíts öregedés elleni, csipkebogyós archidratálót!

Készíts öregedés elleni, csipkebogyós ar...

Tudtuk-e, hogy a csipkebogyó mag olajának hatékonysága a botox kezeléshez hasonló?  Ha a ráncok megelőzése a célunk, próbáljuk ki ezt a kiváló, saját készítésű ...
< >