2018. 08. 08. - 10:45

Fogyás görögszéna magvakkal?

Fogyás görögszéna magvakkal?

Súlyt szeretnénk leadni? Érdemes kipróbálni egy teljesen természetes módszert, melynek lényege az görögszéna magvak vízzel való fogyasztása, üres gyomorra.

Hallottunk már a görögszéna jótékony hatásairól? Ha a válasz igen is, azt valószínűleg kevesen tudják, hogy ez a mag igen hatékony fogyasztó eszköz lehet.
Az indiai háztartások már ősidők óta alkalmazták a görögszéna magvakat. Számos egészségügyi előnyük van, így hozzájárulnak az általános jó közérzethez.
Évszázadok óta úgy tartják, hogy a görögszéna magvak csodásak üres gyomorra fogyasztva.
 
Két módja van annak, hogy a görögszénás vizet fogyasszuk.
 
1.Áztassunk 1 evőkanálnyi görögszéna magot 2 deci vízbe. Hagyjuk benne állni éjszakára és igyuk meg reggel.
 
2.Forraljunk fel vizet és adjuk hozzá a görögszéna magvakat. Áztassuk egy egész éjszakán át, majd fogyasszuk el reggel.
 
A görögszéna magok nemcsak a fogyáshoz járulnak hozzá
A görögszéna magok nemcsak a fogyáshoz járulnak hozzá
 
Az egészségügyi előnyök között nemcsak a fogyást találjuk meg.
 
-A görögszéna magvak reggeli fogyasztása üres gyomorra felgyorsítja az anyagcserét. Természetüknél fogva melegek, ezért ha megesszük őket, hőt képeznek a testben. Ez pedig kitűnő a súly menedzselése szempontjából.
 
A görögszéna magvak csökkentik az étvágyat. Számos dietetikus javasolja a görögszénás víz fogyasztását súlycsökkentés céljából, illetve, hogy a fogyás felgyorsuljon.
 
-Immunitás erősítő: a gyenge immunrendszerrel bírók esetében különösen fontos a görögszéna. Vitalitással látja el a szervezetet a hő kibocsátáson keresztül. Segít az influenza, a köhögés és a megfázás kezelésében.
 
-Kismamáknak ideális: a szoptató anyák számára is kitűnő a tejtermeléshez, de kisebb adagban kell fogyasztani, éppen a hőkibocsátás miatt. Terhes nők számára a görögszénamagból készült ladoo fogyasztása ajánlott.
 
A görögszéna magvakat limitált mennyiségben kell alkalmazni, ne vigyük túlzásba. A bélfekélytől szenvedők számára például nem tanácsos a fogyasztása.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.