2018. 07. 11. - 11:00

Íme 3 kiváló méregtelenítő ital!

Íme 3 kiváló méregtelenítő ital!

A túlevés és az egészségtelen élelmiszerek választása megnehezíti szervezetünk számára az ételek feldolgozását. Érdemes tehát időről-időre detoxikálást végezni, melyet háromféle itallal is megtehetünk.

Napjainkban gyakori, hogy a legnagyobb akarattal sem tudunk mindig egészségesen táplálkozni és élni – az olykor lehetőség hiányában becsúszó, kevésbé jótékony ételek és a káros környezeti hatások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a méreganyagok felhalmozódjanak a szervezetünkben.
 
Érdemes hát időnként végezni egy kis detoxikálást.
 
A sárga méregtelenítő lé citromot és gyömbért is tartalmaz
A sárga méregtelenítő lé citromot és gyömbért is tartalmaz
 
Erre háromféle zöldséggel is módunk van, melyekből egyszerűen készíthetünk jóízű, méregtelenítő turmixot.
 
1.Zöld detoxikáló lé
 
Hozzávalók:
 
1 szár zeller (felvágva); 3 uborka (hámozva, szeletelve); 4-5 kelkáposzta levél.
Ez a detoxikáló lé különösen azért jó, mert összetevői nagy mennyiségben tartalmaznak vizet. A zöldségek kalóriában igen keveset tartalmaznak, klorofillban és tápanyagokban viszont gazdagok – A-vitamint, magnéziumot és pantoténsavat is tartalmaznak.
 
2.Piros detoxikáló lé
 
Hozzávalók:
 
2 grapefruit (hámozva és felszeletelve); 1 nagy cékla (hámozva és felvágva); 2 uborka (hámozva és felszeletelve).
 
A cékla erőteljes antioxidánsokat tartalmaz, betalainokat, melyek a test méregtelenítésében jelentős szerepet játszanak. A grapefruit ugyancsak csodálatos természetes tisztító, az uborka pedig frissít is.
 
A céklalé igen gazdag antioxidánsokban
A céklalé igen gazdag antioxidánsokban
 
3.Sárga méregtelenítő lé
 
Hozzávalók:
 
1 kurkumalé; 1 csésze kókuszvíz; 1 gyömbér (felvágva); fél citrom (hámozva és kimagozva); 1 szár zeller (felvágva); 1 teljes uborka (hámozva és felszeletelve).
 
Ez a méregtelenítő ital javítja az anyagcserét és kimossa a toxinokat s szervezetből. A kurkuma és a gyömbér igen jelentős gyulladásellenes élelmiszer, a zeller, a kókuszvíz és az uborka tökéletes a gyengéd detoxikálásra.
 
Próbáljuk ki a nekünk szimpatikusat!
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.