2017. 09. 01. - 13:37

Kényelem és biztonság az Empátia Balatin Kft. szolgáltatásaival

Kényelem és biztonság az Empátia Balatin Kft. szolgáltatásaival

Ahogy egyre idősebb leszel, megtanulod, hogy két kezed van: az egyik, hogy magadon segíts, a másik pedig azért, hogy másokon.” Audrey Hepburn

A belváros szívében, közel a Duna parthoz, több mint tíz éve működik egy szolgáltató iroda, mely fő célkitűzése idős-gondozói szakmai tréningek szervezése a dolgozni vágyó hölgyeknek, valamint az idős, segítségre szoruló emberek házi gondozása, ápolása.

Az Empátia Balatin Kft. csapata több, mint tíz éves tapasztalattal, szakmai hátérrel, és sok szeretettel várja a dolgozni, tenni vágyókat, mindazokat, akik szeretnének még tanulni, vagy átképezni magukat egy szép, nemes feladatra.

Empátia Balatin Kft.A képzettséggel nem rendelkezők számára van lehetőség az idősgondozói tananyag elsajátítására, akár távoktatás formájában is. A gyakorlatra intézményi keretek között kerül sor, hogy a leendő munkavállalók biztonsággal, hivatásszerűen, felelősséggel vállalhassanak házi gondozást, ápolást.

A képzések több lépcsőben is elvégezhetőek, így a későbbiekben bárki dönthet úgy, hogy továbbtanul a házi ápolás területén. Az oktatás színvonalát szakorvos, sürgősségi ellátásban dolgozó tréner, lelki vezető biztosítja. Minden hallgató részt vesz egy alapszintű újraélesztő képzésen, valamint háztartási munkavédelmi, egészségvédelmi oktatáson.


Több 10 éves szakmai tapasztalat, kedvesség és empátia - Empátia Balatin Kft.

 

Az Empátia Balatin Kft. nem csak a szakmai oktatást biztosítja, hanem munkát is ad azoknak a hölgyeknek, akik ezen a területen szeretnének dolgozni. A vidéki hölgyek részére a 24 órás felügyelet váltásban is végezhető.


A képzések elvégzése ajánlott az idősek hozzátartozóinak is, hiszen egyre többen vállalják egy idős családtag ápolását.

Az elmúlt időszakban történt piaci átalakulás kis létszámban ugyan, de lehetővé tette a férfi gondozók munkába állását is ezen a területen. Előbb-utóbb számítani lehet a férfi házi gondozók magasabb létszámú foglalkoztatására is.

A cég Facebook-os oldalán számos elismerő értékelést olvasható:

„Magas színvonalú oktatásban részesültem, minden segítséget megadtak a munkakereséshez, amit rövid időn belül meg is találtam általuk.”

„Fantasztikus emberek, én már 3 éve abból élek ,amit az Empátia kedves csapatától tanultam, nagyon sokat segítettek, amikor a legnagyobb bajban voltam! Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!”


Elérhetőségeik:
www.empatiabalatin.net
Facebook: Empátia Balatin Kft.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.