Egészség hírek

Mi a különbség a mellimplantátumok között? - 1.rész

Mi a különbség a mellimplantátumok között? - 1.rész

Évtizedek óta az öt legnépszerűbb esztétikai beavatkozásnak számít a mellplasztika. Ami azonban változott az évek során, a technika és a felhasznált anyagok. Milyen választási lehetőségek vannak?

Miközben a mellplasztika évtizedek óta az egyik legkeresettebb plasztikai műtét, az elmúlt 20 évben számos újabb lehetőség jelent meg a keblek nagyobbítására vagy kicsinyítésére. A technológiai újítások és a technikák javulása nem kismértékben fejlesztette a mellplasztika beavatkozást.

Így ma már egy szakképzett orvos segítségével mindenki kiválaszthatja a hozzá leginkább illeszkedő technikát.

Mellplasztikára ma már új technológiákat is választhatunk

Mellplasztikára ma már új technológiákat is választhatunk

Több lehetőség is rendelkezésünkre áll, de mi a különbség köztük?

1.Szilikon implantátumok

A legnépszerűbb választások között szerepelnek a szilikon implantátumok, formára, méretre és úgy általában megjelenésre való tekintettel, melyek bárkinek jól állhatnak.

A szilikon implantátumokat puha, rugalmas géllel töltik fel, amely számos formában elérhető. Mivel előre fel vannak töltve, nagyobb vágás szükséges azok behelyezéséhez.

A kohéziós gél szilikonnal töltött implantátumokat, melyeket gumimaciknak is hívnak, vagy formatartó implantátumnak, olyan géllel töltik fel, mely a szilikon keresztezett molekuláiból áll, ezért kissé vastagabbak és sűrűbbek, megtartják formájukat.

Ezek a szilikon formák természetesebb jelleget kölcsönöznek a melleknek, annak esélye pedig, hogy komplikációk - például a mell hullámzása - lépjenek fel, jóval kisebb.

A cikket folytatjuk.

B.A.

 

Michael Bublé visszatér

Michael Bublé visszatér

Mindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy az énekes kisfia súlyos betegségben szenved. Akkor Michael úgy döntött visszavonul, de most ismét színpadra áll. ...
Segít az online csoport a dohányzásról leszokásban

Segít az online csoport a dohányzásról l...

Hatékony segítség lehet a cigarettáról leszokás támogatásában egy internetes csoport, amelyben hasonló problémával küzdő emberek osztják meg egymással tapasztal...
Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény dolog

Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény ...

Nem egyszerű béranyán keresztül gyermeket várni – szögezte le a népszerű valóságshow-sztár. Kim Kardashian és férje egészségügyi probléma miatt várja harmadik b...
Ínycsiklandó előétel a pepperónis sajtlabda

Ínycsiklandó előétel a pepperónis sajtla...

Lehet családi vagy baráti összejövetel, esetleg sportesemény a tévében, a pepperónis sajtlabdába mártogatott apró perecek tökéletes előételként és rágcsálnivaló...
Komoly gondok vannak Shakira hangjával

Komoly gondok vannak Shakira hangjával

Mint a közelmúltban kiderült, lemondta koncertjeit a népszerű énekesnő. Shakira azért kénytelen halasztani turnéját, mert súlyos probléma van a hangszálaival.
David Beckhamék fia elköltelezte magát?

David Beckhamék fia elköltelezte magát?

Furcsa gyűrűre figyeltek fel a lesifotósok a minap Brooklyn Beckham ujján – Mivel David és Victoria Beckham legidősebb fia ismét egy párt alkot korábbi kedvesév...
A vita megerősíti a szerelmet?

A vita megerősíti a szerelmet?

Természetesen nem szabad mindenen összeveszni, de friss kutatások bizonyítják, hogy olykor egy-egy vita előrébb viszi a párkapcsolatot.   
Colin Farrell boldog, de titok, hogy kivel

Colin Farrell boldog, de titok, hogy kiv...

Boldog új kapcsolatában a sármos színész – Colin Farrell kedvesének neve most is titok, de ez nem, hogy nagyon jól érzi magát a barátnőjével.
Durva következményekkel járhat a térdre az elhízás

Durva következményekkel járhat a térdre ...

Ha a sok korábbi mellett még egy okra van szükségünk a fogyáshoz, íme: a túlsúly következtében egy új tanulmány szerint elmozdul a térd s ennek súlyos következm...
Közleményt adott ki Ed Westwick

Közleményt adott ki Ed Westwick

Egyre jobban dagadt a botrány a Gossip Girl sztárja körül, akit mostanra több nő is erőszakkal vádol. A színész megszólalt a téma kapcsán.   
< >