Egészség hírek

Mi a különbség a mellimplantátumok között? - 1.rész

Mi a különbség a mellimplantátumok között? - 1.rész

Évtizedek óta az öt legnépszerűbb esztétikai beavatkozásnak számít a mellplasztika. Ami azonban változott az évek során, a technika és a felhasznált anyagok. Milyen választási lehetőségek vannak?

Miközben a mellplasztika évtizedek óta az egyik legkeresettebb plasztikai műtét, az elmúlt 20 évben számos újabb lehetőség jelent meg a keblek nagyobbítására vagy kicsinyítésére. A technológiai újítások és a technikák javulása nem kismértékben fejlesztette a mellplasztika beavatkozást.

Így ma már egy szakképzett orvos segítségével mindenki kiválaszthatja a hozzá leginkább illeszkedő technikát.

Mellplasztikára ma már új technológiákat is választhatunk

Mellplasztikára ma már új technológiákat is választhatunk

Több lehetőség is rendelkezésünkre áll, de mi a különbség köztük?

1.Szilikon implantátumok

A legnépszerűbb választások között szerepelnek a szilikon implantátumok, formára, méretre és úgy általában megjelenésre való tekintettel, melyek bárkinek jól állhatnak.

A szilikon implantátumokat puha, rugalmas géllel töltik fel, amely számos formában elérhető. Mivel előre fel vannak töltve, nagyobb vágás szükséges azok behelyezéséhez.

A kohéziós gél szilikonnal töltött implantátumokat, melyeket gumimaciknak is hívnak, vagy formatartó implantátumnak, olyan géllel töltik fel, mely a szilikon keresztezett molekuláiból áll, ezért kissé vastagabbak és sűrűbbek, megtartják formájukat.

Ezek a szilikon formák természetesebb jelleget kölcsönöznek a melleknek, annak esélye pedig, hogy komplikációk - például a mell hullámzása - lépjenek fel, jóval kisebb.

A cikket folytatjuk.

B.A.

 

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >