2017. 06. 20. - 12:00

Mi a különbség a mellimplantátumok között? - 1.rész

Mi a különbség a mellimplantátumok között? - 1.rész

Évtizedek óta az öt legnépszerűbb esztétikai beavatkozásnak számít a mellplasztika. Ami azonban változott az évek során, a technika és a felhasznált anyagok. Milyen választási lehetőségek vannak?

Miközben a mellplasztika évtizedek óta az egyik legkeresettebb plasztikai műtét, az elmúlt 20 évben számos újabb lehetőség jelent meg a keblek nagyobbítására vagy kicsinyítésére. A technológiai újítások és a technikák javulása nem kismértékben fejlesztette a mellplasztika beavatkozást.

Így ma már egy szakképzett orvos segítségével mindenki kiválaszthatja a hozzá leginkább illeszkedő technikát.

Mellplasztikára ma már új technológiákat is választhatunk

Mellplasztikára ma már új technológiákat is választhatunk

Több lehetőség is rendelkezésünkre áll, de mi a különbség köztük?

1.Szilikon implantátumok

A legnépszerűbb választások között szerepelnek a szilikon implantátumok, formára, méretre és úgy általában megjelenésre való tekintettel, melyek bárkinek jól állhatnak.

A szilikon implantátumokat puha, rugalmas géllel töltik fel, amely számos formában elérhető. Mivel előre fel vannak töltve, nagyobb vágás szükséges azok behelyezéséhez.

A kohéziós gél szilikonnal töltött implantátumokat, melyeket gumimaciknak is hívnak, vagy formatartó implantátumnak, olyan géllel töltik fel, mely a szilikon keresztezett molekuláiból áll, ezért kissé vastagabbak és sűrűbbek, megtartják formájukat.

Ezek a szilikon formák természetesebb jelleget kölcsönöznek a melleknek, annak esélye pedig, hogy komplikációk - például a mell hullámzása - lépjenek fel, jóval kisebb.

A cikket folytatjuk.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.