Egészség hírek

Mi a különbség a mellimplantátumok között? - 1.rész

Mi a különbség a mellimplantátumok között? - 1.rész

Évtizedek óta az öt legnépszerűbb esztétikai beavatkozásnak számít a mellplasztika. Ami azonban változott az évek során, a technika és a felhasznált anyagok. Milyen választási lehetőségek vannak?

Miközben a mellplasztika évtizedek óta az egyik legkeresettebb plasztikai műtét, az elmúlt 20 évben számos újabb lehetőség jelent meg a keblek nagyobbítására vagy kicsinyítésére. A technológiai újítások és a technikák javulása nem kismértékben fejlesztette a mellplasztika beavatkozást.

Így ma már egy szakképzett orvos segítségével mindenki kiválaszthatja a hozzá leginkább illeszkedő technikát.

Mellplasztikára ma már új technológiákat is választhatunk

Mellplasztikára ma már új technológiákat is választhatunk

Több lehetőség is rendelkezésünkre áll, de mi a különbség köztük?

1.Szilikon implantátumok

A legnépszerűbb választások között szerepelnek a szilikon implantátumok, formára, méretre és úgy általában megjelenésre való tekintettel, melyek bárkinek jól állhatnak.

A szilikon implantátumokat puha, rugalmas géllel töltik fel, amely számos formában elérhető. Mivel előre fel vannak töltve, nagyobb vágás szükséges azok behelyezéséhez.

A kohéziós gél szilikonnal töltött implantátumokat, melyeket gumimaciknak is hívnak, vagy formatartó implantátumnak, olyan géllel töltik fel, mely a szilikon keresztezett molekuláiból áll, ezért kissé vastagabbak és sűrűbbek, megtartják formájukat.

Ezek a szilikon formák természetesebb jelleget kölcsönöznek a melleknek, annak esélye pedig, hogy komplikációk - például a mell hullámzása - lépjenek fel, jóval kisebb.

A cikket folytatjuk.

B.A.

 

Ekkor a legjobb szülni

Ekkor a legjobb szülni

Kutatók nemrég kiderítették, hogy melyik a legalkalmasabb kor a szülésre.   
Amber Rose kisebb melleket kap

Amber Rose kisebb melleket kap

Tart a műtéttől a csinos modell– Amber Rose mellkisebbítő operáción esik át a napokban. A félelem mellett azonban nagyon izgatott is.
A házimunka segíthet a fogyásban?

A házimunka segíthet a fogyásban?

Sokan azt gondolják, hogy a otthoni takarítás is hozzájárul a fogyáshoz, hiszen ilyenkor is mozog az ember, de kutatók szerint ez kevés.   
Ed Sheeran megnősül

Ed Sheeran megnősül

Friss információk szerint a népszerű énekes még tavaly decemberben kérte meg kedvese kezét.   
Nem tudják eldönteni Kanye Westék a gyerek nevét?

Nem tudják eldönteni Kanye Westék a gyer...

Január 15-én megszületett Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyermeke – a kislánynak azonban egyelőre nincs neve!
Kylie Jenner ideges

Kylie Jenner ideges

Bár hivatalosan máig nem jelentette be a csinos celeb, hogy gyermeket vár, egyre több hír lát napvilágot a téma kapcsán. Állítólag újabban idegesség gyötri Kyli...
Természetes sminklemosó – bőr irritáció ellen

Természetes sminklemosó – bőr irritáció ...

Előfordul, hogy a kereskedelemben kapható sminklemosó termékek a szem körül irritációt vagy bőrpírt okoznak. Szerencsére természetes módszerek is léteznek erre ...
Katy Perry a közösségi média áldozata?

Katy Perry a közösségi média áldozata?

A csinos énekesnő úgy gondolja, ő maga is a közösségi média áldozata – ezért sürgeti az embereket, találják meg az egészséges egyensúlyt ezen oldalak használatá...
Szmog: ráncok, száraz bőr, pigmentáció

Szmog: ráncok, száraz bőr, pigmentáció

A légszennyezés sajnos látható nyomokat hagy rajtunk. Nemcsak allergiás kiütésekre számíthatunk miatta, hanem száraz bőrre, ráncokra, nyitott pórusokra is. Mit ...
David Beckhamék spórolnak?

David Beckhamék spórolnak?

Takarékoskodik David és Victoria Beckham – a sztárpár a hírek szerint a „pennyket is félreteszi”, azzal, hogy újabban nem vesz magának extravagáns dolgokat.
< >