2023. 05. 29. - 23:05

Mozgással és zenével a kiegyensúlyozottságért

Mozgással és zenével a kiegyensúlyozottságért

Az egészség alapjait már gyermekkorban le lehet rakni. A testi/lelki kiegyensúlyozottság egészen korán kialakítható. Ebben segíthet a Budapesti Nagy Sportágválasztó, amely az utóbbi években hangszerválasztó is egyben.

 

Az egyik legsikeresebb Nagy Sportágválasztónak és Nagy Hangszerválasztónak lehettek szemtanúi mindazok, akik  kilátogattak a Merkapt Sportközpontba – számolt be portálunknak dr. Kiss Gergely kommunikációs igazgató.

A két nap alatt (pénteken és szombaton) 22.500-an vettek részt az egyedülálló eseményen. Százöt sportágat és húsz hangszert lehetett ingyen kipróbálni olimpiai, világ- és Európa-bajnokok társaságában – mondta a nice.hu-nak a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

sportagvalaszto1

A Nagy Sportágválasztó csapata ezzel ráfordult a következő nagy ingyenes sportfesztivál szervezésére, amely a június 16-i Mozgás Éjszakája lesz. Ezt az eseményt is a fővárosban rendezik meg a Hősök terén és a megújult Városligetben.

„Az egyik legsikeresebb Nagy Sportágválasztót és Nagy Hangszerválasztót a Mount Everesten eltűnt Suhajda Szilárd emlékének ajánljuk. Nagy köszönet mindenkinek! A szponzorainknak, a kiállítóinknak, a megjelenő bajnokainknak, a sportági képviselőknek, a zenei oktatóknak és a fellépőknek, az önkénteseknek, az óvodás és iskolás csoportoknak, az egyéni látogatóknak és családoknak” – áll a szervezők közösségi oldalára kiírt üzenetben, amelyben egyben jelzik, hogy az őszi Nagy Sport- és Hangszerválasztót szeptember 15-én és 16-án rendezik meg.

sportagvalaszto4

(sba, fotók: sportagvalaszto.hu)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.