2023. 10. 17. - 09:25

Műthet a maga nemében első, minimálisan invazív sebészeti platform

Műthet a maga nemében első, minimálisan invazív sebészeti platform

Megkapta az engedélyt operációk végzésére a Levita Magnetics vállalat a maga nemében első, minimálisan invazív Mars sebészeti platformjával.

Megkapta Mars platformjához az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának (FDA) engedélyét a Levita Magnetics, mely küldetésének tartja, hogy minél több beteg juthasson hozzá a lehető legjobb műtéti lehetőséghez.
 
A Levita MARS rendszer a maga nemében első, minimálisan invazív sebészeti platform, amelyet nagy volumenű hasi sebészeti beavatkozásokra terveztek, ezért ezt a piacot is célozza meg.
 
A mágnesek és a gépek erejét egyaránt kihasználva a MARS csökkenti a bemetszések számát és lehetővé teszi a sebészek számára, hogy teljes ellenőrzést gyakoroljanak a laparoszkópos eljárások során, mindezt olyan kompakt méretben, amely illeszkedik a meglévő műtőbe.
 
Műthet a maga nemében első, minimálisan invazív sebészeti platform
Műthet a maga nemében első, minimálisan invazív sebészeti platform
 
Első kereskedelmi terméke, a Levita mágneses sebészeti rendszer sikerére építve a vállalat úgy tervezte meg a MARS-t, hogy ugyanazokat az előnyöket kínálja a betegek számára, mint a mágneses sebészet - eközben képessé teszi a sebészeket a műszerek fokozott ellenőrzésére és hatékony módszert biztosít a kórházak és ambuláns sebészeti központok számára, hogy beépítsék ezt az új technológiát.
 
„Jelentős mérföldkő ez a Levita küldetésében, amely arra törekszik, hogy minél több páciens számára biztosítson hozzáférést a legmodernebb sebészeti technológiához. A MARS készen áll rá, hogy forradalmasítsa a sebészeti lehetőségeket a páciensek széles körére vonatkozóan” – mondta el dr. Alberto Rodriguez-Navarro, a Levita Magnetics sebésze, alapítója és vezérigazgatója.
Maria Sainz, a Levita elnöke hozzátette, hogy a MARS platform képes átalakítani a sebészeti ipart és örökre megváltoztatni az orvosi innovációt.
 
„Úttörő MARS platformunk olyan átalakító eszközt ad a betegeknek és a sebészeknek, amely az elkövetkező években alapvető váltást fog bevezetni a sebészetben. A Levita rendszere segítheti a sebész szakértelmét és hatékonyságát, és csökkentheti a kisegítő személyzet iránti igényt, ami nemcsak a Levita, hanem a sebészeti ellátás jelentős eredményét jelzi” – fogalmazott az elnök.
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.