2012. 07. 16. - 08:28

Sarka Kata is az egészségtelenségig fogyókúrázik?

Sarka Kata is az egészségtelenségig fogyókúrázik?
Hajdú Péter csinos felesége Sarka Kata a második gyermeke születése után erős fogyókúrába kezdett, melyet már férje sem nézett jó szemmel.


Sarka Kata kisfia születése után úgy érezte, mindenképpen vissza kell kapnia eredeti alakját. Elhatározta, hogy azt a formát fogja elérni, amilyen még akkor volt amikor Hajdú Péterrel megismerkedett. Felkereste Rubint Rékát, hogy segítsen neki leadni a felesleges kilókat. A fogyás azonban nem volt annyira intenzív, mint ahogy ezt Kata szerette volna, ezért saját diétába kezdett.

Sarka Kata csinosabb mint valaha
Sarka Kata visszanyerte bomba alakját, már nincs szüksége fogyókúrára


Célul tűzte ki maga elé, hogy egy még a középiskolában viselt nadrágjába fog belefogyni. A saját diétájának köszönhetően ez hamar meg is történt, ám ekkor úgy gondolta, hogy még ez sem elég. Tovább folytatta a fogyókúrát és a kemény edzést. Amikor azonban már az eredetileg célként kitűzött nadrág is bőven nagy volt, azt már Hajdú Péter sem nézhette tétlenül. Véleménye szerint kedvese elérte a bomba alakot és semmi szüksége sincs további fogyókúrára. Hajdú Péter még az egyik legnagyobb közösségi portálon az ismerőseit hívta fel arra, hogy segítsenek a feleségét lebeszélni a fogyási szándékáról, hiszen úgy szép, ahogy most van!

A fogyókúrát sokszor valóban nehéz abbahagyni, ám fontos hogy legyen önkontrol és ha elértük a hőn áhított alakot fogadjuk el, hogy elértük a célt és ne essünk át a ló túloldalára.

-BT-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.