2019. 11. 22. - 18:44

Világszínvonalú egészségügyi centert adtak át

Világszínvonalú egészségügyi centert adtak át
Mintegy egymilliárd forint értékben, kínai-magyar beruházásban valósult meg a Millenium Egészségközpont. Dr. Pesti Imre a Millenium Centerben tartott átadón kiemelte: a klinika Magyarország egyik legmodernebb rendelője.
A beruházást koordináló Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének elnöke megnyitó beszédében úgy fogalmazott, hogy Magyarország egyik legmodernebb rendelője épült fel a semmiből, melynek célja, hogy egészségügyi ellátást nyújtson a magyaroknak, a Magyarországon élő kínaiaknak, valamint a gyógyulási céllal érkezőknek.
 
 
 
 
Véleménye szerint a centrum kelet-európai bázis is lehetne, Svájc konkurenciája. "Az egészségturizmus óriási üzlet a világon, egy 15-20 milliárdos piacról van szó, amelynek az éves fejlődése szintén 15-20 százalék körül van. Azt gondolom, hogy ez egy olyan kezdeményezés, amelyet érdemes támogatni, hiszen akár Európa több országában is megvalósulhat ez az együttműködés."
 
 
 
Interjú keretében elmondta, a magyar-kínai kapcsolatok az "Egy övezet, egy út" keretében látványosan fejlődött, nagyon sok kínai beruházás valósul meg Magyarországon, amelyek mellett nagyon sok a magyar hozzáadott érték. Hozzátette, hogy a klinika megnyitásával végre kihasználható lesz az egészségturizmus. A Millennium Egészségközpont egynapos sebészeti, a többi közt száj- és gerincsebészeti, továbbá fogászati ellátást kínál  világszínvonalú technológiával.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.