2016. 07. 04. - 15:01

Legmodernebb rádiófrekvenciás érsebészeti beavatkozások

Legmodernebb rádiófrekvenciás érsebészeti beavatkozások

Legmodernebb rádiófrekvenciás visszérműtétek, hajszálerek eltávolítása, trombózis, lábszárfekély kezelése és érsebészet Budapest több pontján.

Visszérbetegség a lakosság 40% érinti. Kezdeti stádiumban csak minimális panaszt okoz, később kifejezett kozmetikai problémát jelent, súlyos estekben trombózis, esetleg lábszárfekély kialakulásáért felelős.

Rendeléseimen komplex diagnosztikát és kezelését végzek, legyen szó verőeres, visszér- és nyirokbetegség, trombózis vagy lábszárfekélyről. Ez magába foglalja a részletes érsebészeti, sebészeti betegvizsgálatot, doppleres keringésvizsgálatot, vagy mélyvénás ultrahangos vizsgálatot, szükség esetén egyéb kiegészítő műszeres és laboratóriumi vizsgálatokat, konzíliumokat.

Ha vizsgálatok alapján visszérműtét válik szükségessé, Budapesten, az Istenhegyi Klinikán és Budaörsi rendelőben, kiváló körülmények között, végzem el a visszérműtétet, legyen szó lézeres, rádiófrekvenciás esetleg hagyományos visszérműtétről. A lézeres és rádiófrekvenciás műtétek után a páciens 3 nap elteltével munkaképes. Panaszok esetén napi 24 órás elérhetőség.

 

Dr. Sepa György
Országos Kardiológiai Intézet
Érsebész Főorvosa

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.