2021. 10. 26. - 11:00

Visszér - Mit jelent a VeinGogh kezelés?

Visszér - Mit jelent a VeinGogh kezelés?

Sokan szeretnének manapság szép, foltmentes bőrt. A visszér egyértelműen nem esztétikus vénaprobléma - ám szerencsére léteznek kíméletes kezelések ellene. Például a VeinGogh-féle.

Napjainkban a foltoktól, kéklő erektől mentes, szép bőr sokak vágya. Különösen, ha az utóbbi években kialakultak nála a cseppet sem esztétikus visszerek.
 
A szépnek nem nevezhető foltoktól a kidudorodó visszérig számos olyan probléma létezik, amely beavatkozással megszüntethető.
 
Szerencsére, azok számára, akik ilyen gondokkal küzdenek - beleértve a pókvénákat és más visszértípusokat – rendelkezésre állnak kezelések, amelyek segítenek megszabadulni a kellemetlen látványnak számító, olykor azonban komolyabb fájdalmakat is okozó vénáktól.
 
A visszér VeinGogh kezeléssel is sikeresen eltávolítható
A visszér VeinGogh kezeléssel is sikeresen eltávolítható
 
Becslések szerint a férfiak és nők 60 százalékát érinti a probléma, ami nem kevés.
 
A kezelések egyik típusa a VeinGogh, mely a legkorszerűbb eljárások közé sorolható: eltávolítja a csúnya vénákat a bőr felszínéről.
 
Még mindig viszonylag újnak tekinthető - ún. microburst technológiát alkalmaz a kis pókvénák, valamint a telangliectasia néven ismert egyéb vénák eltávolítására. Ez Ohmic Thermolysis System segítségével történik, amely hőt használ a sérült vénára, amely végül elhalványul.
 
Egyre több vénával foglalkozó szakorvos alkalmazza a VeinGogh kezelést. Nagy előnye, hogy kevésbé invazív kezelési lehetőség, nem igényel különösebb felépülési időt, járóbeteg-ellátás keretében is elvégezhető.
 
Az eredmények pedig pontosan azt nyújtják a páciensnek, amit szeretne – folt- és dudormentes bőrt.
 
A cikket az eljárás mikéntjével folytatjuk.
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.