2023. 11. 06. - 11:27

Hogyan segít a Xiaomi új konyhai robotja?

Hogyan segít a Xiaomi új konyhai robotja?

A legújabb intelligens eszközök közé sorolható az a konyhai robot, amely már valóban mindent megfőz, amit csak megkívánunk. Hogyan automatizálja a főzés folyamatát?

Modern, elegáns dijáznnal érkezett meg a piacra a Xiaomi konyhai robotja. Csúcstechnológiát képvisel, nemcsak okos és sokoldalú, de valóban megbízhatóan automatizálja a főzési folyamatot, s nyugodtan rábízhatjuk magunkat.
 
Kis helyen elfér, könnyen értelmezhető érintőképernyős felülettel rendelkezik, amelyen a tulajdonosa kiválaszthatja, milyen receptet készítsen el a robot, de beállíthat főzési paramétereket is.
 
A legújabb intelligens eszközök közé sorolható a konyhai robot
A legújabb intelligens eszközök közé sorolható a konyhai robot
 
Az okos érzékelőkkel és szenzorokkal pontos hőmérsékletet állít be, s ugyanez igaz az időzítésre is – vagyis minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy az ételt tökéletesre készítse.
 
Süt, főz, párol, minimális emberi segítséggel. A főzést követően edényeit csak el kell mosnunk.
 
A konyhai robot természetesen sok előre beállított recepttel szolgál. Az alapanyagokat elő kell készítenünk ugyan, de ezután csak annyi a dolgunk, hogy azokat a készülékbe töltsük, majd kiválasszuk a megfelelő programot.
 
A robot ezután magától elkészíti az ételt, méghozzá ízletes, éttermi módon.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.