2024. 02. 05. - 10:00

Horkolás elleni technológiával rukkoltak elő a CES-en

Horkolás elleni technológiával rukkoltak elő a CES-en

Mesterséges intelligencia segítségével segít leküzdeni a horkolás problémáit egy újonnan kifejlesztett párna, amely így jobb éjszakai alvást biztosít.

Újabb, izgalmas fejlesztés mutatkozott be a Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) technológiai kiállításon: a horkolás elleni párna mesterséges intelligenciát használ.

A Motion Pillow elnevezésű eszköz a mesterséges intelligencia segítségével segít leküzdeni a horkolás problémáit és jobb éjszakai alvást biztosítani.

Miután észleli az alvó ember horkolását, az MI Motion System lassan felfújja a légzsákokat, hogy felemelje a fejét és kinyissa a légutakat, csökkentve ezzel a hanghatást.

Horkolás elleni technológiával rukkoltak elő a CES-en

Horkolás elleni technológiával rukkoltak elő a CES-en

A mellékelt alkalmazás nyomon követi az alvási adatokat, beleértve a horkolás idejét, a légzsák működési idejét, az alvási pontszámot, az alvásidőt, sőt, még rögzíti a horkolást, hogy később lejátszhassa.

Két technológia kézenfogva

A technológiára építve a cég egy párnához tartozó Motion Ringet is kiadott, amely valós időben figyeli az alvási állapotot és adatokat küld a Motion rendszernek – a zökkenőmentesebb élmény érdekében.

A két újdonság, azaz a párna és a Motion Ring kombinációja, az úgynevezett Motionsleep az Okos Otthon kategóriában elnyerte a CES 2024 Innovációs Díját.

Fotó: motionpillow.com

L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.