2024. 02. 19. - 09:20

Megjött a mesterséges intelligencia-manikűrkészlet is

Megjött a mesterséges intelligencia-manikűrkészlet is

Otthoni manikűrszalonként funkcionál egy, a Las Vegas-i CES technológiai kiállításon bemutatott mesterséges intelligencia-eszköz.

Ha nem vagyunk túlságosan ügyesek abban, hogy magunk készítsük el a körömlakkunkat vagy minden hónapban költünk arra, hogy tökéletes körmöket varázsoljanak nekünk egy körmös szalonban, nos, a közeljövőben akár otthoni manikűrszalont is beszerezhetünk. koromlakkkeszito_gep_01
 
Mellette nem kell időpontokhoz igazodnunk és rövid idő alatt elkészíti nekünk a csodás körmöket.
 
A mesterséges intelligencia-vezérelt eszközt a Las Vegasban megrendezett CES (Consumer Electronics Show) technológiai kiállításon mutatták be, Nimble Beuty (fürge szépség) néven.
 
A gépet elegendő csak bekapcsolni és belehelyezni a kezünket. A többit rá lehet bízni.
 
Egy biztos, helyszínen tesztelők szerint sokkal jobb manikűrt készített, mint amit maguk csinálnának, különösen ha azt vesszük, hogy a nem domináns kezünkkel jóval ügyetlenebbek vagyunk, tehát az egyik kézen a lakk sosem lesz tökéletes.
 
Amellett, hogy a mesterséges intelligencia-manikűreszköz az otthon kényelmében készíti el a szép körmöket, nagy előnye, hogy van benne egy ventilátor, ami a rétegek között szárítja a körmöket - így nem kell attól tartani, hogy elkenődik.
 
A készüléket a CES 2024 Innovation Awards díjával is elismerték a háztartási gépek kategóriában.
 
A gép már előrendelhető, 599 dollárba kerül (nagyjából 216 ezer forint), emellett 10 dollár (3.600 Ft) a körömlakk kapszulánként. A szállítást a cég a tervek szerint márciusban kezdené.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.