2010. 03. 23. - 23:33

Arany Kaviár Étterem Budapest

Arany Kaviár Étterem Budapest
Az Arany Kaviár étterem 1986 óta fogadja vendégeit. 1996-ban két fiatal tulajdonos, Attila és Szása vette át az éttermet. 2002-ben teljes átalakítással kibővítették 45 főre, a konyhát a legkorszerűbb technológiával szerelték fel.
2008 tavaszán megnyitották a kerthelységüket, ahol nyáron 28 főt láthatnak vendégül. Ezzel egyidejűleg különleges gépekkel fejlesztették a konyhatechnológiát, és az étterem is megújult. Az Étterem hazai viszonylatban az elmúlt öt évben sikertörténetet könyvelhet el. Kialakított egy speciális törzsközönséget, akiknek a magas minőség és a különleges szolgáltatás igen fontos.

Sikertörténet.

A tulajdonosoknak határozott elképzelése az, hogy az étterem hazai és külföldi viszonylatban is kivívja a szakma elismerését, dicséretét. Ennek érdekében rengeteget járnak külföldre, hogy kellőképp tájékozottakká váljanak az igények és elvárások fejlődésében.
Az étlapválaszték gerincét a hagyományos orosz nemzeti és a francia konyha hagyományait magánviselő klasszikus cári konyha.

Borválaszték.

Vendégeiknek a különleges, rendszeresen megújuló 5 fogásos tasting és a 8 fogásos gourmet menüt ajánlják, melyek egyre nagyobb népszerűséget élveznek. Ételkínálatuk mellett kiemelt figyelmet fordítanak az ital- és a borválasztékuk összeállítására, melyet két sommelier válogat Magyarország híres pincészeteinek és a kisebb kézműves borászatok remekeiből. Ital és borválasztékuk ma Magyarországon egyedinek tekinthető.

Étterem.

Az étterem sikere a vendégek megelégedettségében tükröződik. Ezt bizonyítja a neves szakmai zsűri és a hazai-és külföldi vendégek minősítése alapján elnyert besorolás Magyarország 10 legjobb étterme közé 2005, 2007, 2008 és 2009 években. A dolgozók folyamatos szakmai továbbképzésekben részesülnek. A tulajdonosoknak az a koncepciójuk, hogy a már meglévő rutinos kollégák mellett fiatal, sikerre éhes fiatalok és tanulók is tagjai legyenek a személyzetnek. Ezért részt vesznek a szakmai utánpótlás nevelésében is. Meggyőződésük, hogy csak szakmáját szerető professzionális szakemberek kiképzésével biztosítható az éttermük sikeres jövője.
Kapcsolat: Telefon: (+361) 201 6737, (+361) 225 7370
Mobil: (06)30 685 6000 Fax:(061) 225-7371
E-mail: reservation@aranykaviar.hu
Forrás: www.aranykaviar.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.