2007. 03. 04. - 12:17

Bárányborda olaszosan elkészítve –Étterem- Gasztronómia

Bárányborda olaszosan elkészítve –Étterem- Gasztronómia
Étterem-gasztronómia – Mai gasztronómiai receptajánlónkban az olasz ételek szerelmeseinek szeretnénk kedveskedni, amihez nagyon jó étvágyat kívánunk.
Bárányborda olaszosan elkészítve –Étterem- Gasztronómia

Hozzávalók:

50 dkg bárányborda
2 dkg zsemlemorzsa
Fűszerek: oregánó, babérlevél, kakukkfű, rozmaring, snidling hagyma
50 dkg burgonya
5 tojás
1 dkg sajt sima
5 dkg füstölt sajt
1 dl paradicsomszósz
2 dkg vaj

Bors



65_20070304122449_94.jpg



Elkészítés:

A burgonyát tisztítsuk meg a héjától, majd főzzük meg, ha megfőtt reszeljük le, adjuk hozzá a tojásokat, a sima sajtot, sózzuk, majd borsozzuk. Ha van otthon muffin sütő, tegyünk bele zsírpapírt vagy vajazzuk ki, tegyünk bele egy kicsi adag pürét, kevéske paradicsomszószt a tetejére, rakjunk rá egy szelet füstölt sajtot, majd ismét pürét a tetejére. Előmelegített sütőben süssük 10-15 percet. A felszeletelt báránybordákat sózzuk be, adjuk hozzá a fent felsorolt fűszereket ízlés szerint, végezetül, pedig jó alaposan forgassuk be a hússzeleteket a zsemlemorzsába. Kevés olajat hevítsünk fel, kicsi lángon süsük elő a húsokat, majd maximum 10 percre helyezzük a sütőbe. Jó étvágyat kívánunk hozzá.



Csibe


További hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Bárányborda olaszosan elkészítve –Étterem- Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.