2007. 03. 04. - 12:17
Bárányborda olaszosan elkészítve –Étterem- Gasztronómia

Étterem-gasztronómia – Mai gasztronómiai receptajánlónkban az olasz ételek szerelmeseinek szeretnénk kedveskedni, amihez nagyon jó étvágyat kívánunk.
Bárányborda olaszosan elkészítve –Étterem- Gasztronómia
Hozzávalók:
50 dkg bárányborda
2 dkg zsemlemorzsa
Fűszerek: oregánó, babérlevél, kakukkfű, rozmaring, snidling hagyma
50 dkg burgonya
5 tojás
1 dkg sajt sima
5 dkg füstölt sajt
1 dl paradicsomszósz
2 dkg vaj
Só
Bors

Elkészítés:
A burgonyát tisztítsuk meg a héjától, majd főzzük meg, ha megfőtt reszeljük le, adjuk hozzá a tojásokat, a sima sajtot, sózzuk, majd borsozzuk. Ha van otthon muffin sütő, tegyünk bele zsírpapírt vagy vajazzuk ki, tegyünk bele egy kicsi adag pürét, kevéske paradicsomszószt a tetejére, rakjunk rá egy szelet füstölt sajtot, majd ismét pürét a tetejére. Előmelegített sütőben süssük 10-15 percet. A felszeletelt báránybordákat sózzuk be, adjuk hozzá a fent felsorolt fűszereket ízlés szerint, végezetül, pedig jó alaposan forgassuk be a hússzeleteket a zsemlemorzsába. Kevés olajat hevítsünk fel, kicsi lángon süsük elő a húsokat, majd maximum 10 percre helyezzük a sütőbe. Jó étvágyat kívánunk hozzá.
Csibe
További hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Bárányborda olaszosan elkészítve –Étterem- Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz
Hozzávalók:
50 dkg bárányborda
2 dkg zsemlemorzsa
Fűszerek: oregánó, babérlevél, kakukkfű, rozmaring, snidling hagyma
50 dkg burgonya
5 tojás
1 dkg sajt sima
5 dkg füstölt sajt
1 dl paradicsomszósz
2 dkg vaj
Só
Bors

Elkészítés:
A burgonyát tisztítsuk meg a héjától, majd főzzük meg, ha megfőtt reszeljük le, adjuk hozzá a tojásokat, a sima sajtot, sózzuk, majd borsozzuk. Ha van otthon muffin sütő, tegyünk bele zsírpapírt vagy vajazzuk ki, tegyünk bele egy kicsi adag pürét, kevéske paradicsomszószt a tetejére, rakjunk rá egy szelet füstölt sajtot, majd ismét pürét a tetejére. Előmelegített sütőben süssük 10-15 percet. A felszeletelt báránybordákat sózzuk be, adjuk hozzá a fent felsorolt fűszereket ízlés szerint, végezetül, pedig jó alaposan forgassuk be a hússzeleteket a zsemlemorzsába. Kevés olajat hevítsünk fel, kicsi lángon süsük elő a húsokat, majd maximum 10 percre helyezzük a sütőbe. Jó étvágyat kívánunk hozzá.
Csibe
További hírek: a nice.mconet.biz portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Bárányborda olaszosan elkészítve –Étterem- Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz