2010. 01. 11. - 06:00
Bonfini kert - Kratív Olasz Étterem és Terasz

Az Étterem gyönyörű történelmi környezetben fekszik. Hatalmas ablakai az ódon várfalra és a gyönyörű Bonfini kertre néznek. Természetes anyagokból kialakított berendezése kifinomultan elegáns, mégis barátságos.
Kreatív és fúziós ételcsodák,
elegancia, természetesség!
Az Étterem gyönyörű történelmi környezetben fekszik. Hatalmas ablakai az ódon várfalra és a gyönyörű Bonfini kertre néznek. Természetes anyagokból kialakított berendezése kifinomultan elegáns, mégis barátságos.
A Bonfini kitűnő konyhájáról ismert az ínyencek körében. Az étterem séfje Riskov Vlad, a kreatív és fúziós konyhaművészet nemzetközileg elismert mestere.
Kreációi külcsínben, és belbecsben egyaránt lenyűgözőek, saját receptjei alapján készített és töltött házi tésztái mennyeiek! Konyhájában kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozik, amelyek egyenesen Itáliából érkeznek. Az ételekhez mesterséges fűszerkeverékeket, ízfokozókat nem használ!
A Bonfini Kert Étterem csütörtökönként élőzenés pálinkaesteknek, borvacsoráknak és a különböző nemzetek konyháit bemutató vacsoraesteknek ad helyet (ld. Programajánló jobboldalt fent).
Külön ajánlattal várjuk a cégeket, a tradícionális magyar ízeket és az igényes vendégvárókat.
Ételeink egészségesek, és a kulináris élményeket dohányfüst nem zavarja, a parkolás egyszerű.
Konyha és séf
Konyhánk a kreatív olasz konyha remekeit eredeti olasz alapanyagokból a legmagasabb minőségben készíti el. Hetente szerezzük be Itáliából a különleges ízvilágú sonkákat, sajtokat, a különleges erdei gombákat, halakat és rákokat.
Séfünk, Riskov Vlad a kreatív és fúziós konyhaművészet Európaszerte elismert mestere tradícionális receptúrák alapján, kreativitását hozzáadva házilag készíti egyedi tésztáinkat, a fantasztikus linguine-t, gnocchit, agnolottit, fettucine-t, raviolit, tortallonit, cannellonit és a pappardellét.
A fúziós konyhairányzat manapság a legújabb stílus, amelyet magas szinten kizárólag a nagy tudású, különlegesen kreatív és nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek tudnak követni.
Az egyedi összetételű és ízvilágú
fúziós kreációkat séfünk álmodja meg és fejleszti ki, ötvözve a különféle nemzeti konyhairányzatok ízvilágát és módszereit.
Ételeink eredetisége számunkra nagyon fontos. Séfünk ételcsodái jól megkülönböztethetőek és lenyűgözőek mind külcsínben, mind pedig belbecsben. Saját kezűleg töltött tésztaremekei és desszertjei, havonta megalkotott egyedi fúziós ajánlatai, megálmodott ízeinek gazdagsága és harmóniája országszerte ismertek az ínyencek körében.
A tradícionális olasz ételek mellett saját alkotású receptek sorával örvendezteti meg vendégeinket.
Aki megkóstolta Vlad főztjét, az utána már ragaszkodik hozzá, és visszatér hozzánk.
elegancia, természetesség!

A Bonfini kitűnő konyhájáról ismert az ínyencek körében. Az étterem séfje Riskov Vlad, a kreatív és fúziós konyhaművészet nemzetközileg elismert mestere.
Kreációi külcsínben, és belbecsben egyaránt lenyűgözőek, saját receptjei alapján készített és töltött házi tésztái mennyeiek! Konyhájában kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozik, amelyek egyenesen Itáliából érkeznek. Az ételekhez mesterséges fűszerkeverékeket, ízfokozókat nem használ!
A Bonfini Kert Étterem csütörtökönként élőzenés pálinkaesteknek, borvacsoráknak és a különböző nemzetek konyháit bemutató vacsoraesteknek ad helyet (ld. Programajánló jobboldalt fent).

Külön ajánlattal várjuk a cégeket, a tradícionális magyar ízeket és az igényes vendégvárókat.
Ételeink egészségesek, és a kulináris élményeket dohányfüst nem zavarja, a parkolás egyszerű.
Konyha és séf
Konyhánk a kreatív olasz konyha remekeit eredeti olasz alapanyagokból a legmagasabb minőségben készíti el. Hetente szerezzük be Itáliából a különleges ízvilágú sonkákat, sajtokat, a különleges erdei gombákat, halakat és rákokat.
Séfünk, Riskov Vlad a kreatív és fúziós konyhaművészet Európaszerte elismert mestere tradícionális receptúrák alapján, kreativitását hozzáadva házilag készíti egyedi tésztáinkat, a fantasztikus linguine-t, gnocchit, agnolottit, fettucine-t, raviolit, tortallonit, cannellonit és a pappardellét.
A fúziós konyhairányzat manapság a legújabb stílus, amelyet magas szinten kizárólag a nagy tudású, különlegesen kreatív és nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek tudnak követni.
Az egyedi összetételű és ízvilágú

Ételeink eredetisége számunkra nagyon fontos. Séfünk ételcsodái jól megkülönböztethetőek és lenyűgözőek mind külcsínben, mind pedig belbecsben. Saját kezűleg töltött tésztaremekei és desszertjei, havonta megalkotott egyedi fúziós ajánlatai, megálmodott ízeinek gazdagsága és harmóniája országszerte ismertek az ínyencek körében.
A tradícionális olasz ételek mellett saját alkotású receptek sorával örvendezteti meg vendégeinket.
Aki megkóstolta Vlad főztjét, az utána már ragaszkodik hozzá, és visszatér hozzánk.
Cím:
1012 Budapest, Lovas út 41.
GPS:
47°30'19.8792"N; 19°1'41.376"E
Nyitva tartás:
Hétfőtől szombatig:
12.00 órától 23.00 óráig
Asztalfoglalás:
1012 Budapest, Lovas út 41.
GPS:
47°30'19.8792"N; 19°1'41.376"E
Nyitva tartás:
Hétfőtől szombatig:
12.00 órától 23.00 óráig
Asztalfoglalás:
(+36) 70/3831121,
asztalfoglalas@bonfinikert.hu