2005. 10. 18. - 16:25
Bundában sült csirke

A hús elkészítése igen egyszerű, a köretként ajánlott saláta pedig rendkívül ízletes és egészséges.
Hozzávalók:
2 tojás
10 dkg zsemlemorzsa
10 dkg mogyoró
70 dkg csirkemellfilé
Só, bors, grill fűszerkeverék
2 csipet morzsolt bazsalikomlevél
1 evőkanálnyi petrezselyem
Zöldsaláta a díszítéshez
Elkészítés:
Kiklopfoljuk a csirkemellfilé és megfűszerezzük. A mogyorót apróra vágjuk, hozzáadjuk a zsemlemorzsához és a finomra vágott zöldfűszerekhez. Ezt követően a tojásokat is hozzáadjuk, majd ebben a masszában forgatjuk, és kevés olajba kisütjük a húsokat. Köretnek olívaolajjal, zöldfűszerekkel, és citrommal ízesített salátát ajánlunk.
csibe
Szólj hozzá:receptjeinkhez!
2 tojás
10 dkg zsemlemorzsa
10 dkg mogyoró
70 dkg csirkemellfilé
Só, bors, grill fűszerkeverék
2 csipet morzsolt bazsalikomlevél
1 evőkanálnyi petrezselyem
Zöldsaláta a díszítéshez
Elkészítés:
Kiklopfoljuk a csirkemellfilé és megfűszerezzük. A mogyorót apróra vágjuk, hozzáadjuk a zsemlemorzsához és a finomra vágott zöldfűszerekhez. Ezt követően a tojásokat is hozzáadjuk, majd ebben a masszában forgatjuk, és kevés olajba kisütjük a húsokat. Köretnek olívaolajjal, zöldfűszerekkel, és citrommal ízesített salátát ajánlunk.
csibe
Szólj hozzá:receptjeinkhez!
