2005. 10. 18. - 16:25

Bundában sült csirke

Bundában sült csirke
A hús elkészítése igen egyszerű, a köretként ajánlott saláta pedig rendkívül ízletes és egészséges.

Hozzávalók:

2 tojás
10 dkg zsemlemorzsa
10 dkg mogyoró
70 dkg csirkemellfilé
Só, bors, grill fűszerkeverék
2 csipet morzsolt bazsalikomlevél
1 evőkanálnyi petrezselyem
Zöldsaláta a díszítéshez

Elkészítés:

Kiklopfoljuk a csirkemellfilé és megfűszerezzük. A mogyorót apróra vágjuk, hozzáadjuk a zsemlemorzsához és a finomra vágott zöldfűszerekhez. Ezt követően a tojásokat is hozzáadjuk, majd ebben a masszában forgatjuk, és kevés olajba kisütjük a húsokat. Köretnek olívaolajjal, zöldfűszerekkel, és citrommal ízesített salátát ajánlunk.


csibe


Szólj hozzá:receptjeinkhez!














Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.