2006. 07. 04. - 12:50
Bundás kagyló kínai módra

Mai receptajánlónkban, azon olvasóinknak szeretnénk kedvezni, akik szeretik a halételeket, és a kínai konyhát.
Hozzávalók
1 db Szent Jakab-kagyló húsa
1 tojás
Fél evõkanál száraz fehérbor
egy kávéskanál só
3 evõkanál liszt
Gyömbér
Elkészítve:
Elõkészítés: Kevés vízben áztassuk a gyömbért egy óra hosszát. Vágjuk össze a kagylóhúst kockákra. Forraljuk fel a vizet, és tegyük bele a kagylót egy percre. Csöpögtessük le. Öntsük a kagylóra a gyömbéres vizet. Verjük fel a tojást, keverjük össze a sóval, a borral és a liszttel. Forgassuk a kagylót a tésztába. Forró olajon süssük ki kb. 7-8 perc alatt. Forrón tálaljuk.
Csibe
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz!
1 db Szent Jakab-kagyló húsa
1 tojás
Fél evõkanál száraz fehérbor
egy kávéskanál só
3 evõkanál liszt
Gyömbér
Elkészítve:
Elõkészítés: Kevés vízben áztassuk a gyömbért egy óra hosszát. Vágjuk össze a kagylóhúst kockákra. Forraljuk fel a vizet, és tegyük bele a kagylót egy percre. Csöpögtessük le. Öntsük a kagylóra a gyömbéres vizet. Verjük fel a tojást, keverjük össze a sóval, a borral és a liszttel. Forgassuk a kagylót a tésztába. Forró olajon süssük ki kb. 7-8 perc alatt. Forrón tálaljuk.
Csibe
A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz!