2007. 02. 26. - 07:00

Crostini - olasz ételkülönlegesség- Étterem- Gasztronómia

Crostini - olasz ételkülönlegesség- Étterem- Gasztronómia
Étterem- Gasztronómia - Az olasz konyha egyik ínyencsége a Crostini, mely reggelinek, uzsonnának vagy akár egy kisebb vacsorának is megfelel.
Hozzávalók:

1 francia kenyér
5 db paradicsom
12 gerezd fokhagyma
1 dl olaj
Bazsalikom


Elkészítés:


Szeleteljük fel a francia kenyeret, pirítsuk meg mindkét oldalát. Vágjuk fel a paradicsomokat kicsi kockákra, a fokhagymát törővel törjük össze, majd adjuk hozzá a felvagdalt paradicsomhoz. Enyhén sózzuk, meg majd adjuk hozzá a bazsalikomot, és kicsi olajat. A keletkezett saláta félét osszuk szét egyenletesen a pirított kenyérkéken, majd a tetejére tegyünk egy kis krémsajtot. A végén bazsalikommal díszítsük.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!


370_20061111182124_372.jpg





Csibe


További nice hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Crostini - olasz ételkülönlegesség- Étterem- Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.