2006. 09. 01. - 14:47

Csípős steak - Étterem - Gasztronómia

Csípős steak -  Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztronómia - Mai receptajánlónkban egy könnyen elkészíthető húsételt ajánlunk a figyelmükbe.
Hozzávalók:

1.5 kg bélszín
gyömbér
4 kanál szójamártás
4 kanál sherri
5 evőkanál olaj
2 kanál cukor
1 kanál sin-mártás
1 kanál bors
3 csipetnyi chilipaprika



Elkészítés:

Szeleteljük fel a húst. Keverjük össze a szójamártást, adjuk hozzá a cukrot, a sherrit, a hoi sin-mártást, borsot, paprikát, gyömbért és a sót. Ebben a szószban hagyjuk a felszeletelt húsokat egy óra hosszát állni, majd az egy óra letelte után adjunk hozzá 1.5-2 kanál olajat, és pácoljuk tovább még egy fél órán át. Fogjunk egy serpenyőt, öntsünk bele olajat majd tegyük bele a húst és a pác felét amiben a hús ázott. Állandó kevergetéssel 10 percen át pároljuk. A párolást követően szeleteljük fel csíkokra a húst, a megmaradt mártással öntsük le, és forrón tálaljuk.


686_20060901145356_939.jpg




Csibe


További hírek: a nice.mconet.biz portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Étterem - Gasztronómiai rovatunkhoz: Csípős steak - Étterem - Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.