2007. 03. 12. - 08:00
Csirkesaláta - Étterem - Gasztronómia

Étterem - Gasztronómia - Mai receptajánlónkban egy nagyon ízletes salátafélét ajánlunk a figyelmükbe.
Hozzávalók:
10 dkg durva kukoricadara
40 dkg csirkemellfilé főve
2 db paradicsom
1 húsleveskocka
2 db paprika, ha lehet eltérő színű zöld vagy piros
5 dl víz
1 teáskanál rozmaring
2 kanál olívaolaj
1 fél kanál pirospaprika
frissen őrölt bors ízlés szerint
3 evőkanál vágott metélőhagyma
Elkészítés:
A kukoricadarát a húsleveskockával és a vízzel felforraljuk, ezt követően egy órán keresztülhagyjuk megduzzadni. A paprikát felcsíkozzuk és pár percre forrásban lévő vízbe rakjuk. Ezt követően a csibehúst felcsíkozzuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot és a csíkokra vágott, kicsit megpárolt paprikát. A kukoricadarát összekeverjük az olajjal, ecettel, a fűszerekkel és a pirospaprikával. Végezetül hozzáadjuk a húst, a kukoricával és a paradicsommal. Majd pár percre berakjuk a sütőbe, hogy mepiruljon a teteje. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Csibesaláta kukoricadarával
Csibe További hírek: a / portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Csirkesaláta - Étterem - Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz
10 dkg durva kukoricadara
40 dkg csirkemellfilé főve
2 db paradicsom
1 húsleveskocka
2 db paprika, ha lehet eltérő színű zöld vagy piros
5 dl víz
1 teáskanál rozmaring
2 kanál olívaolaj
1 fél kanál pirospaprika
frissen őrölt bors ízlés szerint
3 evőkanál vágott metélőhagyma
Elkészítés:
A kukoricadarát a húsleveskockával és a vízzel felforraljuk, ezt követően egy órán keresztülhagyjuk megduzzadni. A paprikát felcsíkozzuk és pár percre forrásban lévő vízbe rakjuk. Ezt követően a csibehúst felcsíkozzuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot és a csíkokra vágott, kicsit megpárolt paprikát. A kukoricadarát összekeverjük az olajjal, ecettel, a fűszerekkel és a pirospaprikával. Végezetül hozzáadjuk a húst, a kukoricával és a paradicsommal. Majd pár percre berakjuk a sütőbe, hogy mepiruljon a teteje. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Csibesaláta kukoricadarával
Csibe További hírek: a / portálon
Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz
Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!
Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Csirkesaláta - Étterem - Gasztronómia
A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz