2007. 03. 27. - 07:00

Dijoni mustáros szűzérme, rozmaringgal túzdelve - Étterem - Gasztronómia

Dijoni mustáros szűzérme, rozmaringgal túzdelve - Étterem - Gasztronómia
Étterem - Gasztrronómia - Mai húskülönlegességünkhöz köretként, sült burgonyát vagy burgonyakroketteket, szomjoltónak pedig, egy minőségi félédes, fehérbort ajánlunk a figyelmükbe.
Hozzávalók:
8 szelet szűzérme
1 ek. Currypor
3 gerezd fokhagyma
2 ek. Vaj
1 dl tejszín
2 ek. Dijoni mustár
fekete bors
kurkuma
néhány ág rozmaring
olaj


Elkészítés:
A szűzérmékhez elkészítjük a pácot. A fokhagymát belereszeljük az olajba, teszünk bele sót, borsot, és elkeverjük benne a száráról lecsípett rozmaringot. A húst megsózzuk, mindkét oldalát megkenjük mustárral, és egy napra a fokhagymás pácba tesszük, hogy a húst átjárja a fűszerek aromája. A húsokat előmelegített olajban megsütjük (mindkét oldalát), lecsepegtetjük majd tálra tesszük. A megmaradt zsiradékot a kurkumát, a vajat, a curryt, a tejszínt, és sóval, borssal ízesítjük. Az egészet jól eldolgozzuk, és még egyszer összeforraljuk. Tálra tesszük a meleg szűzérméket, leöntjük a mártással. Jó étvágyat kívánunk hozzá!


Csibe

További hírek: a / portálon

Nice linkajánló: nicelink.mconet.biz

Képeslapküldő: Küldjön képeslapot ismerősének!


Szólj hozzá: Gasztronómiai rovatunkhoz: Dijoni mustáros szűzérme, rozmaringgal túzdelve -Étterem - Gasztronómia

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.