2006. 11. 25. - 16:00

Étterem - Gasztronómia: Desszert: Földimogyorókrém

Étterem - Gasztronómia: Desszert: Földimogyorókrém
Étterem - Gasztronómia - Receptajánlónk mai specialitása, egy rendkívül ízletes desszert, mely a kínai konyha háza tájáról ered.
Hozzávalók a desszerthez:

10 dkg földimogyoró
4 evőkanál cukor
4 kávéskanál liszt
1 liter tej
1kanál olaj




928_20061125193258_257.jpg




A desszert elkészítése:

Megtisztítjuk a földimogyorót, ezt követően, pedig megpirítjuk. A megpirított földimogyorót ledaráljuk, majd hozzáadjuk az 1 kanál olajat. Fogjuk a tejet és folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a masszához, adjuk hozzá a cukrot, majd lassú tűzön folyamatos kavarás mellett forraljuk fel. A lisztet 3 evőkanálnyi vízzel dolgozzuk össze, majd adjuk hozzá a felforralt masszához. Hidegen vagy langyosan desszertként, kis tálkákba tálalva fogyasszuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!


Csibe




Szólj hozzá: Étterem - Gasztronómia rovatunkhoz: Étterem - Gasztronómia - Desszert: Földimogyorókrém



A hír támogatója:


Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.