2006. 12. 01. - 09:00

Étterem - Gasztronómia: Desszert: Rizses csoki puffancs

Étterem - Gasztronómia: Desszert: Rizses csoki puffancs
Étterem - Gasztronómia: Receptajánlónk mai különlegessége ez a rizses csokis puffancs mely rendkívül ízletes ínyencség.
Hozzávalók:

30 dkg. puffasztott rizs
50 dkg. cukor
50 dkg. Tejpor
2.5 dl víz
10 dkg. kakaópor





Elkészítés:

A pufassztott rizst vajban vagy olajban pirítsuk meg, közben kevergessük folyamatosan, nehogy megégjenek. A cukrot a vízzel kavarjuk össze és főzzük fel, állandó kevergetés mellett adjuk hozzá a többi hozzávalót majd folyamatos kavargatás mellett, főzzük krémmé. Ha van otthon pappír muffinforma akkor a krémet öntsük a formába, hagyjuk kihűlni, majd később hámozzuk le a muffin papír formát és hidegen tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!




Csibe



Szólj hozzá: Étterem - Gasztronómiarovatunkhoz: Étterem - Gasztronómia: Desszert: Rizses csoki puffancs



A hír támogatója:


Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu





Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.